TSC Crowd Management nieuwe flexpartner RAI Amsterdam

TSC Crowd Management nieuwe flexpartner RAI Amsterdam

TSC Crowd Management en RAI Amsterdam hebben een meerjarige overeenkomst gesloten op het gebied van safety en security. Safety en security vormt een onderdeel van de facilitaire diensten binnen de RAI.

Gezien de omgeving waarbinnen de tender valt, zijn aantoonbare ervaringen en expertise belangrijke afwegingsgronden geweest om te kiezen voor de juiste partner. Na een zorgvuldige procedure is de keus gevallen op TSC Crowd Management.

Martin van Nierop, Directeur Operations van RAI Amsterdam kijkt uit naar de samenwerking met TSC Crowd Management: “Dit nieuwe partnership met TSC Crowd Management is vooral ingegeven door vernieuwingskracht, focus en ambitie. TSC Crowd Management heeft opdrachtgevers die, in complexiteit en dynamiek, grote overeenkomsten tonen met de RAI. Bij de overgang staat het borgen van de bestaande kwaliteit en continu├»teit voorop, met duidelijkheid voor de individuele flexkrachten.”

TSC Crowd Management is al ruim 25 jaar marktleider op het gebied van groot- en kleinschalige publiekslocaties en evenementen. De afgelopen drie decennia zijn de grootste, meest complexe en innovatieve evenementenlocaties op een veilige wijze begeleidt. Dit door de inzet van kwalitatief hoogwaardige resources, zoals opleiding en training van medewerkers, consultancy en in-house ontwikkelde management systemen.

Directeur TSC Crowd Management Jacques Does: “Het is voor ons een enorme boost dat een toplocatie als RAI Amsterdam kiest voor TSC Crowd Management en ons daarmee in staat stelt om al onze diensten en divisies aan te bieden in de vorm van een one-stop-shop en delivery.”