TSC investeert in de volgende generatie

TSC investeert in de volgende generatie

Bijna zeventig studenten van de opleiding Integrale Veiligheidskunde aan de Hogeschool Utrecht kiezen er dit jaar voor hun oriƫnterende stage bij The Security Company (TSC) in te vullen. Als marktleider op het gebied van evenementenveiligheid en crowd management biedt TSC jong talent op deze manier de kans om de theorie in de praktijk te brengen.

TSC ziet het als haar verantwoordelijkheid om te investeren in de volgende generatie en werkt daarom nauw samen met diverse hogescholen en universiteiten. Zo biedt TSC dit studiejaar de opleiding ‘Event Security Officer’ aan voor eerstejaars studenten van de HBO-opleiding Integrale Veiligheidskunde. Een nieuwe groep stagiaires staat momenteel in de startblokken om bij TSC deze uitdaging aan te gaan. Als verdieping kunnen studenten in het tweede leerjaar door het volgen van de opleiding Beveiliger II de duurzame relatie met TSC voortzetten. Als laatste verdiepingsstap kunnen studenten de door TSC ontwikkelde minor Event Crowd Management aan de Hogeschool Utrecht volgen.

Naast een verbreding van het theoretisch kader, ontwikkelt de student zich in de praktijk en maakt kennis met het werkveld. Zo stelt TSC de student in staat bewuste, toekomstige keuzes te maken in het beroepenveld. Zij worden gedurende hun stage begeleid en ondersteund door vakdocenten en ervaren praktijkmentoren. Zij werken onder professionele supervisie binnen de dynamische omgeving van de grote toonaangevende evenementen van Nederland. TSC biedt hen daarmee een unieke kijk in de wereld van entertainment en evenementenveiligheid als stevige basis voor de vertaling van theorie naar praktijk.

De volledige opleidingsinvestering, zowel theorie als praktijk, wordt door TSC gedragen. Na de theoretische leergang en de vereiste praktijkuren succesvol te hebben doorlopen, zijn de studenten klaar voor hun volgende stap binnen de evenementenveiligheid. Veel studenten kiezen er na hun stage voor om bij TSC te blijven werken. Zo maakt TSC in een vroegtijdig stadium kennis met deze talenten. Diverse van deze young professionals heeft TSC voor de lange termijn aan zich weten te binden. Als marktleider wil TSC graag meewerken aan de professionaliseringsbehoefte binnen deze branche. Door de unieke samenwerking tussen onderwijs en werkveld voorziet TSC in deze behoefte en zet zich maatschappelijk in voor nieuw talent.