Tyco Retail Solutions neemt leverancier van RFID-oplossingen Creativesystems over

Tyco Retail Solutions neemt leverancier van RFID-oplossingen Creativesystems over

Tyco Retail Solutions heeft Creativesystems overgenomen, leverancier van geavanceerde RFID-oplossingen. Het in Portugal gevestigde Creativesystems heeft sterke banden met Europese en internationale winkelbedrijven. Creativesystems levert geïntegreerde RFID-oplossingen en -diensten die de operationele efficiëntie voor winkelbedrijven en fabrikanten verbeteren.

“De innovatieve technologie en mogelijkheden van Creativesystems zorgen voor een verbetering van Tyco’s RFID-aanbod van producten en diensten”, aldus Nancy Chisholm, voorzitter van Tyco Retail Solutions. “Deze strategische investering breidt onze oplossingen voor winkelprestaties uit en zorgt dat we nog beter kunnen inspelen op de snel veranderende behoeften van onze klanten wereldwijd.”

De combinatie van Creativesystems en Tyco Retail Solutions zorgt voor een snellere toepassing van RFID-toepassingen die meer inzicht bieden in de voorraad van winkelbedrijven. Creativesystems staat bekend om zijn flexibele software-ontwikkeling en de eenvoudig te implementeren RFID-oplossingen die effectief inspelen op de specifieke behoeften van winkelbedrijven en fabrikanten. De technische en professionele dienstverlening van het bedrijf vormt een uitstekende aanvulling op de bestaande wereldwijde RFID-infrastructuur van Tyco Retail Solutions. Bovendien maakt de overname de uitbreiding mogelijk van Tyco’s TrueVUE Retail Platform en gerelateerde toepassingen voor het verkrijgen van voorraadinformatie op artikelniveau.

“We verheugen ons erop deel uit te maken van de Tyco-familie”, aldus João Vilaça, CEO van Creativesystems. “Samen kunnen we met onze afgestemde, klantgerichte aanpak meer waarde dan ooit bieden aan onze klanten in de retail- en productiesector.”