Veiligheids- en communicatieproducten van Bosch Building Technologies nu ook verkrijgbaar via ADI Global Distribution in Benelux

Veiligheids- en communicatieproducten van Bosch Building Technologies nu ook verkrijgbaar via ADI Global Distribution in Benelux

De Commercial Audio en Public Address-producten (CA/AP) van Bosch Security & Safety Systems, onderdeel van Bosch Building Technologies, zijn in de Benelux nu ook beschikbaar bij ADI Global Distribution.

ADI heeft voortaan een uitgebreid portfolio van de CA/AP-systemen van Bosch op voorraad, waaronder een ruim aanbod luidsprekers voor allerlei soorten gebruik, bijvoorbeeld in luchthavens, onderwijsinstellingen, winkelcentra of ziekenhuizen.

“De combinatie van zestig jaar wereldwijde ervaring van Bosch in het ontwikkelen van communicatiesystemen en de dertig jaar lange wereldwijde distributie van ADI biedt onze klanten en de markt de zekerheid van een betrouwbare partner”, aldus Dirk Vanhauter, General Manager Benelux voor Bosch Security Systems.

ADI biedt een uitgebreide begeleiding bij de productselectie en presalesondersteuning via een speciaal ADI-projectondersteuningsteam. “De samenwerking tussen Bosch en ADI stelt systeemintegrators en installateurs in staat om vol vertrouwen nieuwe marktkansen te grijpen en apparaten toe te voegen aan bestaande installaties, van kleine detailhandels en commerciēle toepassingen, zoals buurtwinkels en kantoren, tot distributiecentra en grote winkelcentra”, zegt Koen de Rooij, Regional General Manager Benelux bij ADI.

Om ervoor te zorgen dat klanten een ondersteuning op maat krijgen, wordt in de Benelux een uitgebreide opleiding uitgerold, waarbij het hele jaar door hands-on demonstraties worden gegeven op het lokale ADI-kantoor en op ADI EXPO’s.