Security-Online » Microsites » Bosch Security and Safety Systems Nederland » Profiel

Bosch Security and Safety Systems Nederland

Bosch Security and Safety Systems Nederland maakt onderdeel uit van een gediversificeerde, wereldwijde onderneming die klanten bedient in meer dan 130 landen met een wereldwijde omzet van 38 miljard euro in 2009 en meer dan 270.000 werknemers in dienst.

Bosch Security and Safety Systems Nederland biedt doeltreffende systemen ter beveiliging van personeel en eigendom, waarbij gebruik wordt gemaakt van een breed spectrum aan producten en expertise op het gebied van beveiligingstechnologie.

Bosch Security and Safety Systems Nederland is fabrikant van een compleet beveiligingsportfolio uiteenlopend van detectors en alarminstallaties voor brand, inbraak en overvallen, tot systemen voor CCTV, ontruimingalarm- en omroepsystemen, sociale alarmering en congressen.

De partners van Bosch hebben het voordeel van de know-how en ervaring van een leider op het gebied van technologie, met wereldwijde faam voor innovatieve producten en complete beveiligingsconcepten.

Bosch onderscheidt zich op de volgende punten:
• Uitgebreid en compleet productportfolio voor een scala aan toepassingen: van een kleine toepassing in het MKB tot een uitgebreid, zakelijk, industrieel of overheidsproject.
• Kwalitatief hoogstaande, betrouwbare producten met een garantie van drie jaar.
• Uitstekende service & support.
• Hoog kennis- en expertiseniveau bij medewerkers die zodoende in staat zijn een gericht advies te geven.
• Uitgebreid trainingsaanbod voor klanten en partners.
• Hoge investering in R&D resulterend in een leiderschapspositie op het gebied van productinnovatie.

Referenties: Rijkswaterstaat, RAI, Stadion ADO Den Haag, Schouwburg Rotterdam, Tweede Kamer, Twente en Nijmegen, Gemeentehuizen door heel Nederland, Hema/V&D en Bruggen en Sluizen Zaanstad.

Microsite
Torenallee 49
5617 BA Eindhoven
Nederland
Tel: 040-2577200
Fax: 040-2577202
Email: info@nl.securitysystems.com
Website: https://www.boschsecurity.com/nl/nl/