Security-Online » Microsites » Hikvision » Profiel

Hikvision

Hikvision is de grootste fabrikant van producten en oplossingen voor cameratoezicht ter wereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in videosurveillance technologie en het ontwerpen en fabriceren van een complete serie innovatieve CCTV en videosurveillance producten. Het aanbod aan producten varieert van camera’s en DVR’s tot video management software. Sinds de oprichting in 2001 heeft Hikvision in korte tijd een wereldwijd leidende positie in de markt bereikt in de beveiligingsbranche.

Hikvision beschikt over ‘s werelds grootste R&D-team en state-of-art productiefaciliteiten; beiden geven klanten van Hikvision het voordeel van wereldklasse producten die zijn ontworpen met geavanceerde technologie. Hikvision investeert jaarlijks 7 procent van de inkomsten in R&D om innovatie en verbetering van producten te garanderen.

Hikvision heeft ruim dertig filialen in China en veertien regionale kantoren in het buitenland en werkt wereldwijd samen met dertigduizend partners. Hikvision is beursgenoteerd op de Shenzhen Stock Exchange.

Microsite
Dirk Storklaan 3
2132 PX Hoofddorp
Nederland
Tel: 023-5542770
Fax: 023-5631112
Email: saleseuro@hikvision.com
Website: https://www.hikvision.com/europe/