Security-Online » Microsites » NVD Beveiligingsgroep » Profiel

NVD Beveiligingsgroep

NVD Beveiligingsgroep in Haarlem bestaat sinds 1909 en is daarmee de oudste zelfstandige beveiligingsorganisatie van Nederland. Zeven dagen per week, 24 uur per dag, staan bijna 500 medewerkers garant voor een betrouwbare, hoogwaardige dienstverlening. Hoge kwaliteit en professionele ontzorging staan in onze diensten centraal.

Dankzij hoog opgeleide medewerkers, geavanceerde technologie en intensieve samenwerking met deskundige partners speelt de NVD Beveiligingsgroep in op elke behoefte op beveiligingsgebied, zowel bij haar particuliere als zakelijke relaties. Een constructieve, op maat gesneden oplossing wordt ontwikkeld die bijdraagt aan de continuïteit van onze relaties.

Alarm- en Servicecentrale
Dagelijks verwerkt de NVD Alarmcentrale meer dan 100.000 meldingen. Dit kunnen brand-, overval-, inbraak- of sabotagemeldingen zijn, maar ook uitval van netspanning of in- en uitschakeling van alarminstallaties. Alle meldingen worden snel en conform BORG afgehandeld, waarbij bereikbaarheid en reactiesnelheid essentieel zijn om relaties goed van dienst te kunnen zijn. Maandelijks worden de resultaten door een extern bureau vergeleken met die van de totale beveiligingsbranche, waarbij de NVD Beveiligingsgroep uitstekend scoort.

Via intelligente camerasystemen en videosurveillance controleert de NVD Servicecentrale op effectieve wijze gebouwen, terreinen, woonhuizen en winkels. Toegangscontrole op afstand bij parkeergarages en gebouwen is ook mogelijk. Verder kan de Servicecentrale computersystemen op afstand bewaken en teleservicediensten verzorgen om de bereikbaarheid van ondernemingen te vergroten.

Onze diensten: Alarm- en Servicecentrale, Mobiele Surveillance, Objectbeveiliging, Technische Oplossingen, Opleidingen en Trainingen

Microsite
Delftlaan 325
2024 CH Haarlem
Nederland
Tel: 0800-5911911
Fax: 023-5414412
Email: info@nvd.nl
Website: https://www.nvd.nl