Security-Online » Microsites » SenseTek » Profiel

SenseTek

SenseTek is de specialist op het gebied van bijzondere branddetectie. Waar de mogelijkheden van reguliere detectiesystemen ophouden, beginnen de mogelijkheden van onze systemen. Dat houdt in dat zelfs in een omgeving waar de omstandigheden afwijkend tot extreem zijn, wij detectie kunnen leveren. Een hoge luchtvochtigheid, hoge luchtstromen, wisselende temperaturen maar ook stof- of vuildeeltjes in de lucht zijn hier voorbeelden van.

SenseTek_Stratos aspiratiesystemen

SenseTek levert aspiratie en buistoebehoren, vlam- en vonkdetectie, beamdetectie, thermische detectie, vloeistofdetectie, voedingen en accu’s en proefbrandmateriaal.

Maar SenseTek levert niet alleen. Onze zeer ervaren medewerkers kunnen u ondersteunen van de projectopname tot aan de oplevering van uw brandmeldinstallatie. Wij bieden u deze assistentie zonder meerprijs. Op die manier heeft u gegarandeerd de beste oplossing voor een eerlijke prijs.

Om brandmeldinstallaties te beproeven levert SenseTek proefbrandmaterialen. Dit stelt u in staat om het brandmeldsysteem te certificeren. In de Nederlandse Norm voor brandbeveiligingsinstallaties, NEN 2535 staan deze beproevingsmethodes omschreven.

Naast de werkzaamheden voor de oplevering kunnen wij tevens met u het onderhoud aan de installaties uitvoeren. Hierbij is het onze doelstelling om uw medewerkers zoveel te laten zien en uit te laten voeren, zodat zij in de toekomst in staat zullen zijn om deze werkzaamheden zelfstandig uit te voeren.

Verder bieden wij een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma aan dat opgezet is om uw medewerkers zo efficiënt mogelijk de detectiesystemen te laten installeren en te onderhouden.

Ook voor het oplossen van eventuele storingen kunt u terecht bij SenseTek. In eerste instantie zullen wij u via onze telefonische servicedesk ondersteuning bieden. Daar waar nodig kan ondersteuning op locatie een alternatief zijn.

Onze systemen kunnen gekoppeld worden aan ieder willekeurig brandmeldsysteem en zijn volledig certificeerbaar. Hierdoor kunnen deze prima ingepast worden in een nieuwe of uw bestaande installatie.

Neemt u gerust contact op met SenseTek voor vragen of wat wij voor u kunnen betekenen.
Bel +31(0)20 6131611 of stuur een email naar sensetek@sensetek.nl.

Microsite
Abberdaan 162
1046 AB Amsterdam
Nederland
Tel: 020-6131611
Fax: 020-6132212
Email: sensetek@sensetek.nl
Website: https://www.sensetek.nl