Security-Online » Microsites » SmartSD » Profiel

SmartSD

SmartSD is één van de grootste en meest succesvolle distributeurs in Europa van oplossingen voor camerabeveiliging, toegangscontrole, inbraak- en branddetectie. Vanuit vestigingen in Breda (NL) en Wilrijk (B) bedienen wij de beveiligingsmarkt in de Benelux.

SmartSD is een ‘toegevoegde waarde’ distributeur met een toekomstgerichte visie en diepgaande kennis van zowel lokale markten als het wereldwijde aanbod. In nauwe samenwerking met A-merk fabrikanten helpen wij onze klanten telkens opnieuw de beste beveiligingsoplossingen te realiseren. Alle oplossingen die SmartSD levert zijn gebaseerd op gecertificeerde producten die hun waarde in de praktijk ruimschoots hebben bewezen. Wij assisteren u graag met het leveren van kennis door middel van een seminar of training.

Bij SmartSD staan de behoeften, wensen en eisen van klanten altijd voorop. Daarom vertegenwoordigen wij een zorgvuldig geselecteerd assortiment beveiligingsproducten, waaruit onze ervaren medewerkers u fabrikantonafhankelijk kunnen adviseren. Kortom, uit onze ruime keuze aan producten en diensten voor elk beveiligingsvraagstuk, kunt u altijd zelf de beste combinatie kiezen.

Behalve op technisch gebied kan SmartSD u tevens helpen bij het commerciële traject. Met advies op maat, product brochures, specificaties en afbeeldingen in offertes, of andere wensen. SmartSD is leverancier van onder andere: NVT, Chiron, Mobotix, Mirasys, Siemens, Panasonic, Samsung, Inim, Paxton, Suprema, Risco, Vista en Optex.

Microsite
Minervum 7118
4817 ZN Breda
Nederland
Tel: 076-5792577
Fax: 076-5714250
Email: info@www.smartsd.com
Website: https://www.smartsd.com