Security-Online » Microsites » Studiecentrum Capabel PRO » Profiel

Studiecentrum Capabel PRO

MINERVA is al meer dan zestig jaar gespecialiseerd in het verzorgen van schriftelijke en mondelinge opleidingen en trainingen in de beveiligings- en recherchebranche. MINERVA staat in de markt bekend als een goede en betrouwbare opleider. MINERVA is door haar kleinschaligheid tevens de meest flexibele opleider. Zo kunt u bij ons op elk gewenst moment terecht voor standaardopleidingen en trainingen of voor opleidingen en/of trainingen op maat. Dat biedt u als klant de mogelijkheid om uw opleidingsbehoefte af te stemmen op uw situatie.

Ons sterkste punt is het resultaatgericht werken. Bij MINERVA is een kandidaat geen nummer. Vanaf het moment van inschrijving tot aan het moment van diplomering volgen wij uw kandidaten op de voet, zodat zij binnen de afgesproken tijd hun studie met goed resultaat kunnen doorlopen. MINERVA kan de meeste particuliere beveiligingsbedrijven en bedrijfsbeveiligingsdiensten in Nederland tot haar klantenkring rekenen. Ook voor diverse overheidsinstellingen verzorgen wij opleidingen. Voor de rechercheopleidingen hebben wij naast de particuliere recherchebureaus ook diverse verzekeraars als klant.

MINERVA leidt onder andere op voor de SVPB-diploma’s Beveiliger, Certificaat C, Coördinator Beveiliging, Centralist Alarmcentrale en Particulier Onderzoeker. Ook voor een BOA-opleiding kunt u bij MINERVA terecht.

In ons eigen praktijk(examen)centrum verzorgen wij diverse professionaliseringstrainingen, o.a. Observatietechniek, Interviewtechniek, Rechercheren in open bronnen, Onderzoek en rapportage en Verdachte objecten en bommelding. Ook voor een examen- en/of herhalingstraining bent u bij MINERVA aan het juiste adres.

Microsite
Postbus 8398
3503 RJ Utrecht
Nederland
Tel: 088-2701281
Fax:
Email:
Website: https://www.capabelpro.nl