Security-Online » Microsites » TKH Security » Profiel

TKH Security

TKH Security is gespecialiseerd in de ontwikkeling van elektronische security management systemen. Wij bieden onze klanten geïntegreerde beveiligingsoplossingen op het gebied van toegangscontrole, camerabewaking, inbraakdetectie, intercom, personenbewaking, parkeerbeheer en tijdregistratie.

Onze organisatie is opgericht in 1980 en maakt sinds 1 april 2008 deel uit van de TKH Group NV. Zestig medewerkers zetten zich in voor de ontwikkeling, verkoop, implementatie en levering van onze producten en de service voor onze opdrachtgevers.

Wereldwijd hebben wij tienduizenden projecten gerealiseerd in samenwerking met toegewijde en gecertificeerde business partners. Deze distributiestrategie biedt eindgebruikers niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook kwaliteit en continuïteit van het pre-sales advies, installatie tot en met de eerstelijns after sales support.

Daarbij fungeert TKH Security als adviseur naar de markt om zo te komen tot een zo optimaal ingericht beveiligingsconcept voor haar relaties. Hierbij adviseren wij de marktpartijen over trends en ontwikkelingen op het gebied van beveiligingsoplossingen, ICT gerelateerde consequenties en de innovatieve mogelijkheden van TKH Security.

Microsite
Paasheuvelweg 20
1105 BJ Amsterdam-Zuidoost
Nederland
Tel: 020-4620700
Fax:
Email:
Website: https://www.tkhsecurity.com