Security-categorie: Inbraakbeveiliging

Alphatronics_Unii1

Alphatronics presenteert nieuw inbraakdetectiesysteem UNii

Alphatronics heeft de UNii gepresenteerd als opvolger van de AlphaVision ML en XL inbraakdetectiesystemen. De UNii is ontwikkeld in samenwerking met (eind)gebruikers en past daardoor volgens de fabrikant naadloos bij de hedendaagse wensen in de markt. Voor installateurs biedt het nieuwe systeem installatiegemak, eenvoudige programmering en een modulaire architectuur. Voor eindgebruikers eenvoudige bediening en een esthetische vormgeving.

Lees meer ▶
Vanderbilt_Biometric reader release

Vanderbilt breidt aanbod uit met biometrische lezers

Vanderbilt heeft het portfolio uitgebreid met drie biometrische lezers van ZKTeco. Deze zijn volledig te integreren met de ACT Enterprise software voor toegangscontrole van Vanderbilt, vanaf versie 2.10 of latere versies.

Lees meer ▶
Ignis_dfsg

Dutch Fire Safety Group nieuwe bedrijfsnaam Ignis Systems

Ignis Systems heeft de bedrijfsnaam gewijzigd in Dutch Fire Safety Group. Hierin zijn ook de activiteiten van MMH Brandbeveiliging, Beheerder Brandmeld, Brandmeldinstallaties Nederland en Dutch Fire Safety People ondergebracht.

Lees meer ▶
Osec_Honeywell1

Osec breidt assortiment uit met luminAXS lezers en nieuwe detectoren van Honeywell

Osec heeft het assortiment uitgebreid met de Honeywell luminAXS lezers en diverse bijpassende accessoires. Binnenkort wordt ook het aanbod aan Honeywell-detectoren verbreed.

Lees meer ▶
Innstyle

Agenda: kennisevent Osec Exclusive op 30 oktober in Maarssen

Osec organiseert op woensdag 30 oktober in Maarssen Osec Exclusive, een inspirerend evenement voor beveiligingsinstallateurs. Op de beursvloer zijn de nieuwste producten van verschillende gerenommeerde door de distributeur vertegenwoordigde merken werkend te zien. Bezoekers kunnen direct vragen stellen aan de aanwezige deskundigen van de leveranciers en Osec.

Lees meer ▶
Ajax_hubplus

RoSecure voegt Ajax Systems toe aan portfolio

Beveiligingsbedrijf RoSecure uit Rotterdam voegt het assortiment van Ajax Systems toe aan het portfolio van beveiligingsoplossingen.

Lees meer ▶
Multlock

Marenco wordt Mul-T-Lock Nederland

Marenco gaat vanaf 1 november verder onder de bedrijfsnaam Mul-T-Lock Nederland. Volgens het bedrijf is de naamswijziging een logische stap, aangezien de hoogwaardige sleuteloplossingen van Mul-T-Lock in de 35 jaar dat Marenco bestaat een solide basis vormen in het productportfolio van het bedrijf.

Lees meer ▶
Nauta_Lithium_ion

Brand- en inbraakwerende kluis voor opbergen lithium-ion accu’s

E-bikes, smartphones, laptops, elektrische auto’s: al deze apparaten zijn voorzien van een oplaadbare lithium-ion batterij. Lithiumbatterijen kunnen snel oververhit raken met steekvlammen, het vrijkomen van giftige gassen en explosies tot gevolg. De Sistec Lithium-ion kluis van Nauta Security Storage biedt hiervoor een oplossing dankzij een automatisch blussysteem en Europese LFS30P norm (30 minuten brandwerend).

Lees meer ▶
SmartSD_sol-inim

Nieuw draadloos alarmpaneel Sol van Inim bij SmartSD

Sol is een nieuw, volledig draadloos alles-in-één alarmpaneel van Inim. Het is een eenvoudig te installeren, hoogwaardig alarmsysteem dat aan alle beveiligingseisen van particuliere en klein zakelijke projecten kan voldoen. Dankzij de schaalbaarheid van het systeem is het ook geschikt voor meer uitdagende projecten.

Lees meer ▶
Lobeco_Siemens_Synova

End-of-Life Siemens Synova productlijn

Vanaf 1 augustus 2019 heeft Siemens aangegeven dat de Synova productlijn de status heeft gekregen van End-of-Life. De Synova producten zijn hierna niet meer leverbaar en zullen vervangen worden door de producten uit de Cerberus PRO lijn.

Lees meer ▶