Security-categorie: Inbraakbeveiliging

Lobeco_Zoetermeer

Nieuw kantoor Lobeco in Zoetermeer geopend in december

Lobeco Fire + Security opent in december het nieuwe kantoor in Zoetermeer. De verbouwing is in volle gang en het streven is uiterlijk in de derde week van december volledig te zijn verhuisd van Den Haag naar Zoetermeer.

Lees meer ▶
Aritech_Axon

Nieuw geïntegreerd beveiligingspaneel Axon van Aritech

Het geïntegreerde beveiligingspaneel Axon van Aritech biedt innovatieve nieuwe functies en mogelijkheden op het gebied van connectiviteit, gebruikerservaring en cyberveiligheid.

Lees meer ▶
Smartsd_inim_prime4

Nieuwe versie Prime 4.0 van Inim

Inim komt met een nieuwe firmware versie 4.0 van Prime. Deze versie voegt een aantal handige, geavanceerde functies toe aan het systeem. Zo bevat de firmware onder andere een nieuwe activeringsprocedure voor de centrale.

Lees meer ▶
AjaxSystems_Bulletcam

Ajax Systems presenteert intelligente camera’s en NVR tijdens Special Event

Ajax Systems introduceert een reeks intelligente camera’s en een netwerk videorecorder. Dat bleek vrijdag tijdens het vijfde Ajax Special Event, een online showcase waarin de fabrikant wereldwijd de nieuwste apparaten en software toont.

Lees meer ▶
Optex_flipx-professional

Nieuwe Grade 2 FlipX Professional serie van Optex

De nieuwe FlipX Professional detectoren van Optex bieden zeer nauwkeurige en betrouwbare Grade 2 detectie voor zowel grote als kleinere ruimtes. De detectoren zijn ontwikkeld voor commerciële en professionele locaties.

Lees meer ▶
Lobeco_Elmo

Lobeco breidt assortiment uit met detector van EL.MO Spa

Lobeco heeft het assortiment uitgebreid met de detector IRB60F2 van EL.MO Spa, een vooraanstaande Italiaanse fabrikant van innovatieve beveiligingsproducten.

Lees meer ▶
Aritech_Accio

Aritech presenteert nieuwe autonome oplossing voor toegangscontrole ACCiO

Met de nieuwe autonome oplossing voor toegangscontrole ACCiO van Aritech hebben eindgebruikers volledige controle over hun deuren. Tot acht deuren kunnen worden verbonden met kaartlezers, knoppen, contacten en draadloze sloten.

Lees meer ▶
AjaxSystems_G3_certificate

Ajax Systems kondigt Grade 3 certificering aan voor meerdere apparaten

Verschillende apparaten van Ajax Systems zijn sinds 31 augustus officieel gecertificeerd met Grade 3. Het gaat om de Hub Hybrid (2G), MultiTransmitter Fibra, StreetSiren Fibra, StreetSiren DoubleDeck Fibra, HomeSiren Fibra en KeyPad Fibra.

Lees meer ▶
PG_Hikvevent

Hikvision Installateurs Event bij PG Security Systems in Ridderkerk

Tijdens het Hikvision Installateurs Event op 7 september bij PG Security Systems in Ridderkerk worden deelnemers bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videobewaking, intercom, toegangscontrole en alarm.

Lees meer ▶
Ajax_KeyPad-TouchScreen

Nieuw KeyPad TouchScreen van Ajax Systems combineert beveiliging met beheer smarthome-apparaten

Het nieuwe KeyPad TouchScreen van Ajax Systems combineert beveiliging met het beheer van smarthome-apparaten naadloos. De oplossing beschikt over een intuïtieve Ajax-interface, gelijk aan de Ajax-app, een groot touch-IPS-beeldscherm en eersteklas beveiligingsfuncties, waaronder de DESFire en BLE (Bluetooth Low Energy) technologieën.

Lees meer ▶
Carrier_TruVnav92

TruVision Navigator 9.2 biedt tal van nieuwe functies

De nieuwe versie 9.2 van TruVision Navigator heeft tal van nieuwe functies, zoals uitgebreid zoeken naar kentekenplaten, integratie met IP-luidsprekers van Zenitel, ondersteuning van IPv6 en een nieuwe Secure SDK-verbinding.

Lees meer ▶
Aritech_rf6933

Nieuwe draadloze gordijndetector voor buitentoepassingen van Aritech

Aritech heeft het portfolio detectoren uitgebreid met de nieuwe draadloze Radio Frequency gordijndetector voor buitentoepassing. Deze bewaakt ramen, balkons en deuren, door een pand en voorbij obstakels.

Lees meer ▶
Lobeco_camectamd

Nieuwe AI-detectiefuncties toegevoegd aan Camect

Camect heeft nieuwe waarschuwingsfuncties ontwikkeld waarmee de mogelijkheden van beveiligingssystemen verder zijn uit te breiden. Met de nieuwe toevoegingen hebben gebruikers meer controle over de waarschuwingen en meldingen die zij ontvangen, zodat het systeem is af te stemmen op specifieke behoeften.

Lees meer ▶
Lobeco_KseniaUNUMX

Lobeco presenteert flexibel aanpasbare unum-X detectoren van Ksenia

Ksenia heeft een nieuwe serie bewegingsdetectoren voor gebruik binnenshuis ontwikkeld, genaamd unum-X. Een opvallend kenmerk van het hele assortiment is de mogelijkheid om het bereik en de breedte van de PIR-straal aan te passen door simpelweg de Fresnel-lens 180 graden te draaien. Op deze manier is het mogelijk om ze zowel als volumetrische- als gordijndetectoren te gebruiken.

Lees meer ▶
Ajax_sup

Ajax Systems introduceert nieuwe productlijn Superior voor projecten

Ajax Systems introduceert Superior, een nieuwe productlijn met draadloze apparaten die ontworpen zijn voor projecten. De producten bieden onder andere uitgebreide functies, geavanceerde hardware en eenvoudige installatie.

Lees meer ▶