Security-categorie: Key Management

Nauta_SalvusFermo

Nauta introduceert Salvus Fermo sleutelkluis en Fermo 7931

Nauta heeft het assortiment uitgebreid met de Salvus Fermo sleutelkluis en Salvus Fermo 7931 als vervangers van de Juwel kluizen. De Salvus Fermo sleutelkluis is ontwikkeld voor het overzichtelijk en veilig bewaren van sleutels. De compacte Salvus Fermo 7931 is ideaal voor het veilig opbergen van persoonlijke bezittingen en/of enkele belangrijke sleutels.

Lees meer ▶
Traka_web4

Traka vernieuwt beheersoftware TrakaWEB 4

TrakaWEB 4, de software die de intelligente oplossingen voor sleutel- en apparatuurbeheer van Traka aanstuurt, heeft onlangs een grote update gekregen. Zo is de interface volledig opnieuw ontworpen voor een intuïtiever en efficiënter beheer systemen.

Lees meer ▶
Traka_S_Touch_Mia_Corporate

Nieuwe intelligente sleutelbeheersystemen Traka Touch Pro

Traka, onderdeel van de ASSA ABLOY Group, heeft de nieuwe lijn intelligente sleutelbeheersystemen Traka Touch Pro gepresenteerd. Systemen die ervoor zorgen dat alleen de juiste mensen op het juiste moment toegang hebben tot de juiste sleutels.

Lees meer ▶
Nauta_Capturetech

Nauta Group neemt meerderheidsbelang in CaptureTech Products

De Nauta Group heeft een meerderheidsbelang genomen in de divisie CaptureTech Products, producent van Key en Assetmanagement oplossingen. Hierdoor ontstaat een kruisbestuiving tussen de intelligente oplossingen van CaptureTech Products en de mechanische beveiligingsproducten van Nauta Group.

Lees meer ▶
Traka_automotive

Traka Automotive introduceert gecertificeerd elektronisch sleutelbeheersysteem

Traka heeft een sleutelbeheersysteem ontwikkeld voor de automotive markt dat voldoet aan de strenge eisen van Nederlandse verzekeraars. Binnen automotive bedrijven wisselen voertuigsleutels veelvuldig van gebruiker en daarbij vertegenwoordigen ze al snel een substantiële waarde.

Lees meer ▶
MW_KWF

Morse Watchmans introduceert Keywatcher Fleet

Morse Watchmans introduceert Keywatcher Fleet als uitbreiding op de bekende Keywatcher Touch en Assetwatcher systemen. Het nieuwe sleutelbeheersysteem is specifiek ontwikkeld voor het beheer van grotere wagenparken met bedrijfsauto’s, inclusief uitgifte en inname van autosleutels op meerdere locaties en uitgebreide rapportagemogelijkheden die inzicht bieden in het gebruik van bedrijfsvoertuigen.

Lees meer ▶
Nauta_Filex-KS-1-open

Nauta introduceert Filex KS sleutelkluizen

Na de introductie van de Filex SB opbergmiddelen heeft Nauta de Filex serie verder uitgebreid met een aantal solide sleutelkluizen. Dit assortiment vervangt de huidige Codebox sleutelkluizen, die nog leverbaar zijn zolang de voorraad strekt.

Lees meer ▶
Brabanthallen_DenBosch650

Bezoekersregistratie SecurityLIVE 2018 geopend

De bezoekersregistratie voor SecurityLIVE 2018 is geopend. De nieuwe vakbeurs vindt plaats op 30 en 31 mei in de Brabanthallen in Den Bosch en is kostenloos te bezoeken door beveiligingsinstallateurs en system integrators.

Lees meer ▶
Nauta_Sistec

Nieuwe Sistec SK sleutelkluis bij Nauta Security Storage

Nauta Security Storage heeft het assortiment sleutelkluizen uitgebreid met de nieuwe SK Sleutelkluis van het eigen merk Sistec. De nieuwe sleutelkluis is voorzien van extra grote en in hoogte verstelbare sleutelhaken, waardoor hij uitermate geschikt is voor het opbergen van autosleutels en sleutelbossen.

Lees meer ▶
NKM_Traka_ASSA554

ASSA ABLOY neemt NoRisk KeyManagement over

ASSA ABLOY heeft het in lockers en sleutelkasten gespecialiseerde NoRisk KeyManagement overgenomen. Het Nederlandse bedrijf wordt onderdeel van de Traka-organisatie, een dochter van het Zweedse concern.

Lees meer ▶
MorseWatcmans_AssetWatcher

Morse Watchmans presenteert nieuw beheersysteem Assetwatcher

Nieuw bij Morse Watchmans is Assetwatcher, een beheersysteem dat gebruik maakt van RFID-technologie voor het volgen van producten die in lockers worden geplaatst of daar juist uit worden genomen. Assetwatcher is ontwikkeld voor gebruik in onder andere scholen, universiteiten, casino’s en ziekenhuizen.

Lees meer ▶
Capturetech_KeyConductor

CaptureTech helpt Mövenpick-hotel aan veilig en efficiënt sleutelbeheer

Mövenpick Amsterdam City Centre begint elke dag veilig met behulp van KeyConductor. Dit drukke hotel aan het IJ telt 408 kamers en is geliefd onder toeristen, zakenmensen en als congreslocatie. Voor veilig en efficiënt beheer van zo’n honderd sleutels voor de vele medewerkers, leveranciers en werklui, koos Mövenpick voor de KeyConductor en KeyCop van CaptureTech.

Lees meer ▶
ASSA ABLOY_Traka21LR

Intelligente sleutelkast Traka21 van ASSA ABLOY

ASSA ABLOY maakt sleutelbeheer voor kleine tot middelgrote organisaties eenvoudig en beheersbaar met de compacte sleutelkast Traka21. Dit stand-alone sleutelbeheersysteem met RFID-technologie traceert en beheert tot maximaal 21 sleutels of sleutelbossen. Traka21 is geschikt voor bedrijven die nu veel tijd kwijt zijn aan het handmatig uitgeven en registreren van sleutels.

Lees meer ▶
Morsewatchman_KeywatcherTouch

KeyWatcher Touch geautomatiseerd sleutelbeheersysteem

Het KeyWatcher Touch geautomatiseerd sleutelbeheersysteem heeft een nieuw design. De duidelijke sleutelopslag maakt het gemakkelijk om sleutels te pakken en het systeem biedt twee keer zoveel opslagcapaciteit, terwijl het weinig ruimte aan de muur gebruikt.

Lees meer ▶
MorseWatchmans_Tyco

Nieuwe certificatie Lenel voor sleutelbeheersystemen Morse Watchmans

Morse Watchmans heeft een vernieuwde fabriekscertificatie ontvangen van Lenel Systems International voor het koppelen van het KeyWatcher Touch Key Management System met v6.6 en v7.0 van het Lenel OnGuard toegangbeheersysteem.

Lees meer ▶