Security-categorie: Communicatiesystemen

Smartsd_Tracker

Persoonlijke tracker met controle voor social distancing

De GH5200 van Teltonika is een autonome, persoonlijke tracker met GNSS-, GSM- en Bluetooth-connectiviteit. De tracker kan ook ingezet worden voor het bewaken van de 1,5 meter social distancing voor covid-19.

Lees meer ▶
Axis_ISE2019

Axis Communications presenteert nieuwste netwerkaudio-oplossingen tijdens ISE 2019

Axis Communications zal tijdens Integrated Systems Europe 2019 (ISE), dat plaatsvindt van 5 tot en met 8 februari in de RAI Amsterdam, zijn nieuwste portfolio van netwerkaudio-oplossingen presenteren. Deze bieden een breed scala aan slimme functionaliteiten, onder andere gericht op het verbeteren van klantervaring, vereenvoudigen van publieke mededelingen en het verhogen van de veiligheid.

Lees meer ▶
CSL_WWO

CSL neemt WebWayOne over

CSL heeft WebWayOne overgenomen. De bedrijven zullen hun kennis bundelen om samen innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor hoogwaardige alarmtransmissie met betrouwbare en gecontroleerde verbindingen tussen alarmsysteem, particuliere alarmcentrale, installateur en eindgebruiker.

Lees meer ▶
Brabanthallen_DenBosch650

Bezoekersregistratie SecurityLIVE 2018 geopend

De bezoekersregistratie voor SecurityLIVE 2018 is geopend. De nieuwe vakbeurs vindt plaats op 30 en 31 mei in de Brabanthallen in Den Bosch en is kostenloos te bezoeken door beveiligingsinstallateurs en system integrators.

Lees meer ▶
Axis_c1004-e-black-angle-left

Axis Communications en Streamit presenteren nieuwe audio-oplossingen voor achtergrondmuziek in winkels

Axis Communications en Streamit hebben onlangs hun krachten gebundeld om de voordelen van Axis IP-luidsprekers te combineren met achtergrondmuziek in winkels. De audiotechnologieën van beide fabrikanten vullen elkaar mooi aan en de open interface maakt een uitgebreide en eenvoudige integratie mogelijk. Deze oplossingen zijn ideaal voor bijvoorbeeld achtergrondmuziek in winkels of voor mededelingen in scholen.

Lees meer ▶

AddSecure neemt Chiron Security Communications over

Het Zweedse bedrijf AddSecure heeft Chiron Security Communications overgenomen. Met deze overname verstevigt AddSecure de marktpositie als specialist op het gebied van beveiligde communicatie voor alarm- en IoT-systemen in Europa.

Lees meer ▶
sectra_samsunglr

Partnerschap Sectra en Samsung resulteert in goedkeuring voor beveiligde smartphones voor het niveau Departementaal Vertrouwelijk

Sectra en Samsung hebben een strategisch partnerschap om overheidsinstanties te voorzien van een smartphone-oplossing tegen afluisteren. Het resultaat, Sectra Tiger/R, is nu goedgekeurd door het Nationaal Bureau voor Verbindingsbeveiliging voor gebruik tot op het niveau Departementaal Vertrouwelijk.

Lees meer ▶
CunaCC_pand

Overname CunaCC door Flash Private Mobile Networks

Flash Private Mobile Networks en Cuna hebben gezamenlijk een contract getekend voor de overname van Cuna International door Flash Private Mobile Networks. De veranderende markt, en daarbij ook de veranderende klantvraag, hebben beide organisaties doen besluiten de krachten te bundelen.

Lees meer ▶
Smartwares_Panasonic Smartphone640

Panasonic videointercom met smartphone connect

Panasonic heeft haar lijn van draadloze videointercomsystemen uitgebreid met een smartphone connect systeem. Op dit systeem kunnen maximaal vier smartphones en/of tablets worden aangesloten.

Lees meer ▶
CSLDualCom_HDapp

CSL DualCom presenteert HD App voor installateurs

CSL DualCom heeft de HD App ontwikkeld waarmee installateurs aansluitingen van klanten kunnen bekijken op een interactieve kaart. Met de app is het mogelijk om problemen vast te stellen en te onderzoeken voordat deze de eindgebruiker kunnen beïnvloeden, zelfs als de installateur onderweg is.

Lees meer ▶
sectra

Sectra Tiger voor communicatie op SECRET-niveau

Sectra, een Europese leverancier van beveiligde mobiele oplossingen, heeft een EU-goedkeuring gekregen voor het hoogste beveiligingsniveau dat ooit is toegekend aan een mobiel apparaat in de EU. Het betreft het model Sectra Tiger/S 7401, de mobiele telefoon voor beveiligde spraak- en tekstcommunicatie die is goedgekeurd voor het niveau SECRET UE/EU SECRET.

Lees meer ▶

KPN presenteert beveiligde smartphone

KPN is formeel gestart met de verkoop van de Blackphone in Nederland. Communiceren via de Blackphone brengt privacy & security naar een volgend niveau. Klanten kunnen op dit moment al versleuteld bellen en ‘appen’ via de beveiligingsapps van Silent Circle, die sinds september vorig jaar verkrijgbaar zijn in de KPN Cloudstore.

Lees meer ▶
Zenitel_StentofonTurbine_geel

Zenitel en Genetec sluiten technisch partnerschap

Zenitel, leverancier van onder meer de communicatiesystemen Stentofon en Vingtor, heeft een strategisch partnerschap gesloten met Genetec. De intercomsystemen van Zenitel zijn hierdoor eenvoudig te integreren met de videomanagementsoftware van Genetec voor video-over-internet protocol (VoIP) communicatie.

Lees meer ▶
BPI_Grabba

BPI levert handhelds Grabba

BPI is aangesteld als Europees distributeur van Grabba International. BPI gaat de multi-inzetbare handhelds van Grabba leveren en biedt onderhoud.

Lees meer ▶
Eusec_ASOS

Eu-sec leverancier Vindico Security

Vindico Security heeft een overeenkomst getekend met Eu-sec betreffende de exclusieve verkoop in Nederland en België van geselecteerde beveiligingsproducten die zijn ontwikkeld door Vindico Security in Zweden. Eu-sec gaat als eerste het ASOS-systeem (Agressie Signalering Overval Signalering) leveren, dat ontwikkeld is door Key Innovations, een dochterbedrijf van Vindico Security.

Lees meer ▶