Vivotek ontwikkelt IP816A-LPC camera voor nummerbordherkenning

Vivotek ontwikkelt IP816A-LPC camera voor nummerbordherkenning

De IP816A-LPC van Vivotek is ontwikkeld als oplossing voor nummerbordherkenning. De 2-megapixel box netwerkcamera met IR-led’s kan worden toegepast voor 24/7 dag en nacht verkeerstoezicht in straten, tunnels en parkeergarages.

De camera kan kentekens vastleggen van zowel reflecterende als niet reflecterende nummerborden op bewegende voertuigen tot een snelheid van tachtig kilometer per uur. De IP816A-LPC levert beelden met een resolutie van 2 megapixels en biedt een brede kijkhoek. De camera beschikt over de Overseer LPR software die is ontwikkeld door VIT Company, waarmee de vastgelegde beelden voor verschillende doeleinden zijn te gebruiken.

Dankzij twee externe langeafstands IR-led’s en een ingebouwd infraroodfilter kan de IP816A-LPC automatisch voldoende verlichting genereren en weerspiegeling verminderen voor het herkenbaar vastleggen van kentekens zelfs onder moeilijke lichtomstandigheden. De geavanceerde technologie van Vivotek, zoals WDR Pro, 3D Noise Reduction, RBF (Remote Back Focus), EIS (Electronic Image Stabilization), Snapshot Focus, instelbare sluitertijd, P-iris lens en regelbare infraroodverlichting, garandeert doorlopend een optimale beeldkwaliteit onder alle omstandigheden.

De IP816A-LPC heeft een stevige IP66-klasse en IK10-klasse behuizing om de camera en led’s te beschermen tegen regen en stof, evenals tegen vandalisme of afplakken van de lens.

Copyright © 2015 Security Press/BEVEILIGING