Registreren

De voordelen van registratie op een rij

Indien u uw bedrijfsgegevens of bedrijfs- en productberichten wilt aanbieden voor publicatie op deze website, dient u zich eerst te registeren. Zo weten wij dat berichten afkomstig zijn van een bij ons bekende en door ons vertrouwde bron. Registreren is alleen mogelijk voor bedrijven en andere organisaties die producten, diensten en kennis leveren op het gebied van professionele beveiliging en veiligheidszorg.

Uw bedrijfs- en productnieuws op onze website

Als geregistreerde gebruiker kunnen uw bedrijfsgegevens worden vermeld in het bedrijvenregister. Ook kunt u bedrijfs- en productnieuws aanbieden en tegen geringe kosten evenementen aankondigen en vacatures plaatsen.

Uw bedrijf uitgelicht door middel van een eigen microsite

Microsites bieden een aantal interessante voordelen. U hebt een eigen pagina waarop uw bedrijfsgegevens met een bedrijfsprofiel, een banner, logo en een foto vermeld staan. Onder aan het bedrijfsprofiel vindt de bezoeker recente bedrijfs- en productberichten van uw bedrijf. Verder kunt u vacatures en casestudies voor uw microsite aanbieden. Aan een microsite zijn kosten verbonden. U kunt bij het aanmelden van uw bedrijfsgegevens aangeven dat u interesse heeft in een microsite. Security-Online doet u dan zo spoedig mogelijk een voorstel.

Registreer nu!

Klik hier om u direct aan te melden.