Adverteren op Security-Online

Security-Online biedt een compleet overzicht van de beveiligingsbranche van A tot Z. Bezoekers kunnen per categorie of op bedrijfsnaam in het bedrijvenregister zoeken naar aanbieders van diensten en producten. Extra opvallend zijn daarbij de microsites. Deze staan altijd bovenaan zoekresultaten en in overzichtspagina’s. Microsites zijn direct benaderbaar vanaf de homepage en micrositehouders kunnen naast bedrijfs- en productnieuws ook vacatures en aankondigingen van bedrijfsevenementen aanbieden.

Microsite
Een voordeel van www.security-online.nl is dat u een eigen platform kunt creëren. Op uw microsite staan uw bedrijfsgegevens, logo en adresgegevens. Bovendien kunt u via een grote banner en foto laten zien wie u bent en waarvoor u staat. Op iedere microsite treffen bezoekers de meest recente berichten aan van het bedrijf. Een microsite op www.security-online.nl is vergelijkbaar met een beursstand op een grote, drukbezochte vakbeurs. Maar dan niet slechts voor enkele dagen, maar 24/7 online te bezoeken! En tegen een fractie van de kosten!

Als afnemer van een microsite hebt u het voordeel dat uw huisstijl tot uiting komt op www.security-online.nl; dat bij recente berichten uw bedrijfslogo op de homepage van www.security-online.nl staat en dat u casestudies en achtergrondartikelen kunt aanbieden voor de microsite. Wie op zoek is naar expertise in bijvoorbeeld de havens, kan via een zoekmachine bij een van uw in een casestudy beschreven projecten in de havens terecht komen, vindt direct uw relevante NAW-gegevens, bedrijfsprofiel op de microsite en gerelateerde recente nieuwsberichten.

Aan een microsite zijn kosten verbonden. U kunt bij het aanmelden van uw bedrijfsgegevens aangeven dat u interesse heeft in een microsite. Security-Online doet u dan zo spoedig mogelijk een voorstel.

Banners
U kunt de vele bezoekers van www.security-online.nl opvallend attenderen op uw bedrijf. Een banner op de homepage is een mogelijkheid die zeker opvalt. Maar er zijn ook diverse andere interessante opties om u op www.security-online.nl te profileren.

Vacatures
Er zijn vele vacaturesites, maar wie biedt u een integratie van vacature, bedrijfsgegevens en bedrijfsnieuws? Iedere sollicitant kan zich via www.security-online.nl uitstekend oriënteren en u met weldoordachte carrièreplannen benaderen.

Evenementen
Micrositehouders kunnen roadshows, klantendagen, seminars en andere bedrijfsevenementen aanmelden bij www.security-online.nl. Op een overzichtelijke manier zien bezoekers welke evenementen de komende tijd op stapel staan.

BEVEILIGING, www.beveiliging.nl en digitale nieuwsbrieven
Security-Online is een uitgave van Security Press, uitgeverij van het vaktijdschrift BEVEILIGING en vult de website www.beveiliging.nl en de digitale nieuwsbrieven van BEVEILIGING aan. Klik hier voor meer informatie over adverteren in de print en online edities van BEVEILIGING, de website www.beveiliging.nl en in de digitale nieuwsbrieven van BEVEILIGING.