Steven Decoopman nieuwe Country manager D-Link Benelux

Steven Decoopman nieuwe Country manager D-Link Benelux

D-Link, fabrikant van netwerk- en smart home-apparatuur, heeft Steven Decoopman aangesteld als Country manager voor de Benelux. Decoopman is al sinds 2013 Sales manager voor D-Link in Belgiƫ.

Steven Decoopman is ruim vijftien jaar actief in de ICT-markt en heeft bij diverse bedrijven ervaring opgedaan op het gebied van accountmanagement en sales. Hij heeft tot doel de Benelux-markt verder te ontwikkelen en met name sterk in te zetten op smart home, netwerken en beveiliging.

Decoopman: “D-Link is naast een toonaangevende fabrikant van netwerkapparatuur door de jaren heen een betrouwbare partner geweest voor de verschillende resellerkanalen. Het uitgebreide productassortiment zorgt ervoor dat we samen met onze partners de snel evoluerende markt voor draadloze communicatie kunnen bedienen met slimme oplossingen die de eindgebruiker werkelijk verder helpen. Naast D-Link’s sterke naam in het consumentensegment (routers, switching, range extenders, mobile solutions, IP-camera’s en smart home), zien we steeds meer MKB-resellers die kiezen voor D-Link. Dit heeft onder andere te maken met een sterke productlijn (draadloze producten, managed en unmanaged acces points, smart managed switchen, IP-camera’s) in combinatie met uitgebreide en vernieuwde software applicaties zoals de Central Wifi Manager en D-View. De bedoeling is om dit in de komende jaren samen met resellers in de Benelux verder uit te bouwen.”