Verregaande samenwerking tussen Live Camera Security en Promon Security

Verregaande samenwerking tussen Live Camera Security en Promon Security

Promon Security is vanaf 1 december een verregaande samenwerking aangegaan met Live Security voor de levering van live camera monitoring en gerelateerde services, zoals remote access control, crowd management en remote conciërge services. Tevens zal Live Security de customer support en de administratie voor alle klanten van Promon in Nederland gaan verzorgen.

“Wij zijn bijzonder verheugd met deze samenwerking, met name omdat het in Almere gevestigde Live Security alle services kan leveren vanuit een eigen monitoring centrum dat gevestigd is in Sofia, Bulgarije, en tevens de mogelijkheid heeft om beelden van incidenten direct naar de Nederlandse politie door te schakelen middels Live View”, aldus Mark Bruyns, directeur van Promon Security. “De samenwerking van beide bedrijven zal direct leiden tot een betere service verlening, verhoogde efficiëntie en lagere kosten.”

“Deze samenwerking past in de groeistrategie van Live Security om een toonaangevende speler te worden van de live camera monitoring markt in Europa”, aldus Klaas Wierks, CEO van Live Security. “Samenwerking met strategische partners en een betaalbare oplossing op maat voor onze opdrachtgevers zijn de ingrediënten voor ons succes en de snelle groei die wij momenteel doormaken. De markt zal nog veel van ons horen.”

Op dit moment worden de diensten van Live Security afgenomen door onder andere (internationale) winkelcentra, vastgoed gerelateerde bedrijven, auto garages, horecabedrijven en particulieren. “Het monitoring centrum van Live Security in Bulgarije is uitgerust met de nieuwste ‘state of the art’ apparatuur en software”, aldus Klaas Wierks.

Meer informatie is te vinden op www.livecamerasecurity.com