Security-Online » Microsites » Boon Edam Nederland » Profiel

Boon Edam Nederland

Koninklijke Boon Edam leverde haar eerste draaideur meer dan honderd jaar geleden en mag zich inmiddels internationaal marktleider noemen. Wereldwijd lopen er dagelijks miljoenen mensen door onze deuren. Er bestaat geen andere internationaal opererende groep met dezelfde uitgebreide ervaring op het gebied van toegangstechnologie. Ons succes is het resultaat van sterke kernwaarden: klantfocus, innovatie, expertise en oprechte betrokkenheid bij onze serviceverlening.

Door de jaren heen hebben we een zeer uitgebreid en innovatieve range aan draaideuren en beveiligingsproducten ontwikkeld, die kunnen worden aangepast aan vrijwel elke eis die aan dergelijke producten gesteld mag worden. Met behulp van geavanceerde software kunnen we u adviseren over energiezuinigheid en -besparing of over de exacte hoeveelheid mensen die een bepaalde deur gedurende een bepaalde tijd kan passeren.

Met een wereldwijd netwerk van dochters en distributeurs zijn wij ervan overtuigd dat u het beste geleverd krijgt. Niet alleen vanwege een concurrerende prijs, maar, belangrijker nog, omdat u praat met een solide partner met een ongeëvenaarde expertise. Om onze positie te behouden is het belangrijk dat u tevreden bent over onze producten en diensten. Wij zijn uw gesprekspartner als u kiest voor kwaliteit en deskundigheid.

Boon Edam bedrijven en distributeurs werken, in nauwe samenwerking met leveranciers van toegangscontrolesystemen, voor veel toonaangevende organisaties. Onze producten kunnen probleemloos aangesloten worden op alle mogelijke vormen van toegangscontrolesystemen zoals kaartlezers en biometrische oplossingen. Onze uitstekend opgeleide medewerkers bieden u een compleet pakket professionele diensten op het gebied van verkoop en advies, projectmanagement en service & onderhoud. Zo weet u niet alleen zeker dat u de deur koopt die u nodig heeft, maar ook dat hij de jarenlang optimaal zal functioneren.

Microsite
Ambachtstraat 4
1135 GG Edam
Nederland
Tel: 0299-380808
Fax: 0299-380841
Email: verkoop@boonedam.nl
Website: http://www.boonedam.nl