Security-Online » Microsites » Carrier Security Products » Profiel

Carrier Security Products

Carrier Security Products is een toonaangevende fabrikant en leverancier van oplossingen voor brandveiligheid en elektronische beveiliging, veiligheid van personen, goederen en eigendommen over de gehele wereld. Zijn 45.000 medewerkers streven eenzelfde doel na; het creëren van een veilige omgeving zodat mensen in vertrouwen kunnen leven.

Met een uitgebreid aanbod van producten en diensten, inclusief branddetectie en blussing, inbraakdetectie, toegangscontrole, videobewaking, installatie, inspectie, alarmcentrale, bewakingsdiensten en geldtransport is Carrier Security Products een betrouwbare partner om de noden van de meest diverse klanten te beantwoorden.

Carrier Security Products biedt een uitgebreide selectie aan beveiligingstechnologieën via primaire merken zoals Interlogix, Lenel, Supra, Onity en Edwards. Deze merken zijn in de beveiligingsindustrie toonaangevend voor prive-, kleinzakelijke-, zakelijke- en industriële omgevingen en alsmede voor overheidsinstellingen. Van privé tot industrieel of tot nationale beveiliging, de technologieën van Carrier Security Products omvatten het hele spectrum van beveiligings- en veiligheidsoplossingen, inclusief hoogtechnologische videobewaking, inbraak- en branddetectie, toegangscontrole, alarmtransmissie en bewaking van objecten, gebouwen en terreinen.

Oplossingen op maat ontwikkelen komt neer op ‘een specifieke oplossing bedenken voor het probleem van de klant’. Daarvoor moeten we onze klanten erg goed kennen en begrijpen. Wij willen onze technologische mogelijkheden dan ook onafgebroken blijven uitbouwen en baseren ons daarbij op onze uitgebreide technologische kennis om de beste oplossing te bewerkstelligen.

Het omvangrijke productaanbod van Carrier Security Products werd ontwikkeld om uw onderneming, huis en gezin te beschermen en te beveiligen. Onze producten zijn binnen onze industrie toonaangevend op het vlak van innovatie en betrouwbaarheid.

Microsite
Kelvinstraat 7
6003 DH Weert
Nederland
Tel: 0495-579579
Fax: 0495-579500
Email:
Website: https://nl.firesecurityproducts.com