Security-Online » Microsites » EVVA Nederland » Profiel

EVVA Nederland

EVVA Nederland is al meer dan 25 jaar totaalleverancier op de Nederlandse markt  voor mechanische en elektronische toegangscontrole. Het in 1919 in Oostenrijk opgerichte bedrijf ontwikkelde zich de afgelopen tachtig jaar tot een producent met 420 medewerkers en verschillende buitenlandse filialen. Vanuit die filialen kan sneller op de wensen van de klant en hun markt worden ingespeeld.

Vandaag de dag biedt EVVA heel wat mechanische en elektronische sluitsystemen aan. Of het nu gaat om het mechanisch sluitsysteem MCS, 3KS of om het elektronische sluitsysteem SALTO Mifare R/W, elk van deze systemen onderscheidt zich door unieke, gepatenteerde technologieën en functieprincipes. Door middel van de gecombineerde inzet van de meest verschillende en compatibele producten kan steeds de best mogelijke sluittechnische oplossing voor deuren of inrichtingen worden gevonden. Het ontwikkelen van de allernieuwste technologieën en de eis om steeds onmiddellijk in te gaan op nieuwe verzoeken zijn voor EVVA een absolute noodzaak om haar sterke innovatiekracht te behouden. De vele onderscheidingen zijn daarvan het levende bewijs, zoals de ‘Mercur Innovatieprijs’ voor het sleutelsysteem 3KS, de ‘Staatsprijs voor Innovatie’ voor het MCS sluitingsysteem en de ‘Leonardo Award’ 2004 voor de beste automatiseringsoplossing. Ook aan kwaliteit hecht EVVA een grote waarde. Al in 1993 ontving EVVA als eerste Europese onderneming in deze branche het ISO 9001-certificaat voor het kwaliteitmanagementsysteem.

In Nederland zijn ongeveer 27 medewerkers werkzaam bij EVVA. Het bedrijf is gevestigd in Hengelo (Ov) en opereert ook op de Belgische markt. Hier is sinds kort ook een verkoopkantoor gevestigd waar zeven mensen werkzaam zijn. Bekende referenties in de Benelux zijn Holland Casino’s, World-Fashion-Center Amsterdam, Rijkswaterstaat NoordBrabant en Antares Woonservice in Venlo.

Microsite
Aquamarijnstraat 7
7554 NM Hengelo (Ov)
Nederland
Tel: 074-8515300
Fax: 074-8515349
Email: info@evva.nl
Website: http://www.evva.nl