Opties voor marketing

www.security-online.nl biedt u een uniek marketingplatform dat een perfecte combinatie vormt van traditionele marketing en elektronische marketing met vergaand gebruik van nieuwe media.

Informatie op www.security-online.nl verspreidt zich razendsnel over internet en wordt zo dagelijks beter vindbaar in zoekmachines en op social media. Uw nieuws wordt op www.security-online.nl vaak sneller gevonden dan op uw eigen website!

Pull marketing

Een van de sterkste punten van www.security-online.nl is dat het verkeer op de site gestuurd wordt door de vraag vanuit de markt. Bezoekers worden door zoekmachines naar een geschikte oplossing gestuurd, die veelal terug te vinden is op www.security-online.nl omdat veel traffic bijdraagt aan de vindbaarheid op internet.

Microsite

Een ander groot voordeel van www.security-online.nl boven andere beveiligingswebsites is dat u een eigen platform kunt creëren. Op uw microsite staan uw bedrijfsgegevens, uw logo en uw adresgegevens. Bovendien kunt u via een grote banner en een foto laten zien wie u bent en waarvoor u staat. Onder aan de informatie treffen bezoekers de berichten aan die de laatste tijd over uw bedrijven zijn verschenen. Uw microsite op www.security-online.nl is wat uw beursstand is op een grote, drukbezochte vakbeurs of uw advertentie in een goed gelezen vaktijdschrift.

Als afnemer van een microsite hebt u het voordeel dat uw huisstijl tot uiting komt op www.security-online.nl, dat afhankelijk van de hoeveelheid berichten die u plaatst uw logo op de homepage van www.security-online.nl staat en dat u casestudies en achtergrondartikelen kunt plaatsen op uw microsite. Wie op zoek is naar expertise in bijvoorbeeld de havens, kan via Google bij een van uw in een casestudy beschreven projecten in de havens terecht komen.

Banner advertenties

U kunt de vele bezoekers van www.security-online.nl opvallend attenderen op uw bedrijf. Een banner op de homepage is een mogelijkheid die zeker opvalt. Maar er zijn ook diverse andere interessante opties om u op www.security-online.nl te profileren, zoals met het ezelsoor, rechtsboven op uw PC-scherm.

Nieuwsberichten

Op www.security-online.nl kunt u berichten publiceren, zoals aankondigingen van nieuwe producten en oplossingen. Ook bedrijfsnieuws is welkom. De berichten zijn voor bezoekers makkelijk terug te vinden, wanneer zij zoeken op de categorie product, de naam van het product of uw bedrijfsnaam. Dankzij de grote hoeveelheid traffic en informatie, komt uw bericht hoog in de resultaten van zoekmachines te staan.

Vacatures

Er zijn vele vacaturesites, maar wie biedt u een integratie van vacature, bedrijfsgegevens en bedrijfsnieuws? De sollicitant kan zich via www.security-online.nl uitstekend oriënteren en u met weldoordachte carrièreplannen benaderen.

Berichten

Op www.security-online.nl kunt u berichten publiceren, zoals aankondigingen van nieuwe producten en oplossingen. Ook bedrijfsnieuws is welkom. De berichten zijn voor bezoekers makkelijk terug te vinden, wanneer zij zoeken op de productcategorie, de naam van het product of uw bedrijfsnaam. Dankzij de grote hoeveelheid traffic en informatie, komt uw bericht hoog in de resultaten van zoekmachines te staan.

Evenementen

Roadshows, klantendagen, seminars en andere bedrijfsevenementen kunt u publiceren op www.security-online.nl. Op een overzichtelijke manier zien bezoekers welke evenementen de komende tijd op stapel staan.