Partners

Abus

ABUS Security-Center

ABUS Security-Center is leverancier van hoogwaardige beveiligingsoplossingen zoals draadloze alarmsystemen, hybride alarmsystemen, analoge- en netwerkrecorders en analoge- en IP camera’s.

ADI_logo2020

ADI Global Distribution

ADI Global Distribution is wereldwijd een van de grootste distributeurs van beveiliging en laagspanningsproducten, met meer dan honderd vestigingen in twintig landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Binnen Nederland worden onze klanten direct en persoonlijk geholpen door ervaren specialisten, vanuit onze twee vestigingen in Sliedrecht en Purmerend.

ARAS-logo115

ARAS Security

ARAS Security is een zelfstandig Nederlands bedrijf dat in februari 1989 is opgericht met als doel het leveren van beveiligingssystemen aan erkende installateurs. Met vestigingen in Nederland, België, Denemarken en Engeland behoort ARAS Security tot een selecte groep gespecialiseerde distributeurs met een uitgebreide ondersteunende technische dienst en ervaren adviseurs.

ASSA

ASSA ABLOY Nederland

ASSA ABLOY Nederland is specialist in vergrendeling en ontgrendeling van deuren. Het bedrijf levert een breed assortiment aan mechanische en elektromechanische kwaliteitsproducten.

Axis

Axis Communications

Axis Communications biedt intelligente beveiligingsoplossingen voor een slimmere en veiligere wereld. Als marktleider in netwerkvideo zet Axis de toon in de markt door de introductie van innovatieve en kwalitatief hoogstaande netwerkproducten – gebaseerd op een open platform – via een wereldwijd partnernetwerk. Axis ontwikkelt langetermijnrelaties met haar partners en voorziet hen van de nodige kennis en kwalitatieve netwerkproducten in zowel bestaande als nieuwe markten.

Beveiliging_logo

BEVEILIGING / Security Press

Security Press is al ruim 30 jaar uitgever van vakinhoudelijke informatie op het gebied van professionele veiligheidszorg, zowel in print (magazines) als online (websites, nieuwsbrieven, social media en digimagazines). De uitgeverij onderscheidt zich door een journalistieke werkwijze met een onafhankelijke redactie.

BoonEdam_logoklein

Boon Edam Nederland

Koninklijke Boon Edam leverde haar eerste draaideur meer dan honderd jaar geleden en mag zich inmiddels internationaal marktleider noemen. Wereldwijd lopen er dagelijks miljoenen mensen door onze deuren. Er bestaat geen andere internationaal opererende groep met dezelfde uitgebreide ervaring op het gebied van toegangstechnologie.

Bosch_logoklein

Bosch Security and Safety Systems Nederland

Bosch Security and Safety Systems Nederland maakt onderdeel uit van een gediversificeerde, wereldwijde onderneming die klanten bedient in meer dan 130 landen met een wereldwijde omzet van 38 miljard euro in 2009 en meer dan 270.000 werknemers in dienst.

Carrier Security Products

Carrier Security Products

Carrier Security Products is een toonaangevende fabrikant en leverancier van oplossingen voor brandveiligheid en elektronische beveiliging, veiligheid van personen, goederen en eigendommen over de gehele wereld. Zijn 45.000 medewerkers streven eenzelfde doel na; het creëren van een veilige omgeving zodat mensen in vertrouwen kunnen leven.

DahuaTechnology_logo

Dahua Technology

Zhejiang Dahua Technology Co. Ltd. is opgericht in 2001 en sindsdien uitgegroeid tot de nummer zes (bron: IMS Research) op de wereldranglijst van CCTV-producenten. Het bedrijf werd groot door de enorme vraag naar producten in het thuisland China, maar richt zich ook sterk op export die ruim een kwart van de bijna één miljard dollar omzet per jaar uitmaakt.

dorma-kaba-logo-data

dorma+kaba Nederland

dorma+kaba Nederland, gevestigd in Dodewaard, levert producten en diensten op het gebied van beveiligingsdraaideuren en tourniquets, automatische (schuif)deuren en deuraandrijvingen, toegangscontrolesystemen, tijdregistratiesystemen en sluitsystemen.

Logo-EasySecure_sol

EasySecure International

IdentySoft van EasySecure International is het meest complete en flexibele biometriesysteem. Naast de optimale eigenschappen en prestaties is IdentySoft de voordeligste qua prijs en prestatie.

eaton_logo

Eaton Industries

Eaton Industries is een internationale organisatie die gespecialiseerd is in elektrotechnische materialen. De Cooper Safety divisie is daarbinnen gericht op noodverlichting, branddetectiesystemen, inbraakbeveiliging en algemene verlichting.

EVVA_logoklein

EVVA Nederland

EVVA Nederland is al meer dan 25 jaar totaalleverancier op de Nederlandse markt voor mechanische en elektronische toegangscontrole. Het in 1919 in Oostenrijk opgerichte bedrijf ontwikkelde zich de afgelopen tachtig jaar tot een producent met 420 medewerkers en verschillende buitenlandse filialen.

Genetec-logo-high-resolution

Genetec Europe

Genetec behoort tot de grootste fabrikanten van software voor videomanagement. Het programma Security Center is ook geschikt voor toegangbeheer en biedt standaard ondersteuning van kentekenherkenning.

gps-perimeter2020-sol

GPS Perimeter Systems

GPS Perimeter Systems heeft ruim twintig jaar ervaring in terreinbeveiliging. In deze periode hebben wij zeer uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd in het toepassen en leveren van externe detectiesystemen.

Griffid_logo_groen_lijntekening

Griffid

Griffid is een snel groeiende Nederlandse organisatie, gericht op het ontwikkelen van hardware onafhankelijke open management software voor video en events. Griffid heeft haar hoofdvestiging in Almere-Haven en heeft vestigingen in de Verenigde Staten, van waaruit gewerkt wordt met een breed partnernetwerk van distributeurs en system integrators.

Logo-Hanwha-VisionLR

Hanwha Vision

Hanwha produceert videobewaking- en toegangscontroleproducten die speciaal zijn ontwikkeld om te voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van beveiligingsprofessionals. De producten maken gebruik van innovatieve technologieën, waarvan vele uniek zijn voor Hanwha, die tastbare voordelen en uitstekende waarde kunnen opleveren voor bewakingstoepassingen. Bovendien kunnen installateurs en systeemintegrators met deze producten tijd en kosten besparen.

Hikvision_logo

Hikvision

Hikvision is de grootste fabrikant van producten en oplossingen voor cameratoezicht ter wereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in videosurveillance technologie en het ontwerpen en fabriceren van een complete serie innovatieve CCTV en videosurveillance producten. De aanbod aan producten varieert van camera’s en DVRs tot video management software. Sinds de oprichting in 2001 heeft Hikvision in korte tijd een wereldwijd leidende positie in de markt behaald in de beveiligingsbranche.

HoffmannBedrijfsrecherche

Hoffmann Bedrijfsrecherche

Hoffmann Bedrijfsrecherche bouwt vanuit een sterk rechtvaardigheidsgevoel aan integere organisaties. Dat doen wij sinds 1962. Onze kennis, ervaring, integriteit en onafhankelijkheid zetten wij graag in om fraude te bestrijden en voorkomen.

Honeywell_logoklein

Honeywell Security

Honeywell Security & Communications (inbraakbeveiliging en detectie) ontwikkelt en fabriceert een breed scala aan beveiligingsproducten, waaronder inbraakpanelen, communicatiemodules, detectoren, bekabelingsproducten en oplossingen voor beveiligingsnetwerken in de particuliere sector.

IDIS_BENELUX_DIVITEC_COMP

IDIS Nederland

IDIS bestaat nu voor meer dan 15 jaar en is een belangrijke speler in het leveren van digitale observatie en registratietechnieken aan de beveiligingssector. We introduceren de volgende baanbrekende generatie HD netwerk observatie- en registratieoplossingen.

Lobeco_logoklein

Lobeco Fire + Security

Lobeco Fire + Security verkoopt kwalitatieve producten, diensten en totaaloplossingen op het gebied van elektronische beveiliging aan installateurs en ICT’ers. Bovendien heeft Lobeco een eigen afdeling Support voor assemblage, 24-uurs onderhoud & service, reparatie en vervanging van bestaande systemen.

MS_logo_CBlue

Milestone Systems

Milestone Systems werd opgericht in 1998 en is wereldmarktleider op het gebied van open platform IP video management software. Het XProtect platform biedt krachtige surveillance oplossingen die gemakkelijk en betrouwbaar te beheren zijn en die zich hebben bewezen in duizenden systemen overal ter wereld.

Nedap_logoklein

Nedap N.V. Security Management

Nedap N.V. is de Europese marktleider en een pionier op het gebied van onder andere klantgerichte security management oplossingen, antiwinkeldiefstalsystemen, veemanagement, automatiseringssystemen voor de thuiszorg en het onderwijs. Door als eerste de nieuwste technologie toe te passen heeft Nedap een solide reputatie opgebouwd als internationaal marktleider van geavanceerde security management systemen.

NVD_logo

NVD Beveiligingsgroep

NVD Beveiligingsgroep in Haarlem bestaat sinds 1909 en is daarmee de oudste zelfstandige beveiligingsorganisatie van Nederland. Zeven dagen per week, 24 uur per dag, staan bijna 500 medewerkers garant voor een betrouwbare, hoogwaardige dienstverlening. Hoge kwaliteit en professionele ontzorging staan in onze diensten centraal.

Osec_2020

Osec

Osec is distributeur van elektronische beveiligingssystemen. Met onze kennis en ervaring in de beveiligingsindustrie ondersteunen wij onze klanten in elk aspect van het vak; op zowel commercieel als technisch gebied.

PG-security

PG Security Systems

PG Security Systems is gevestigd te Ridderkerk en is reeds jarenlang importeur/exporteur van Jablotron elektronische beveiligingsproducten voor de Benelux. Voor Nederland zijn nagenoeg alle Jablotron producten gecertificeerd met het NCP KEUR merk. Voor België zijn de 868Mhz gerelateerde OASIS producten INSERT gecertificeerd.

PostenEger_logo

Post en Eger

Post en Eger levert als producent en leverancier van hoogwaardig hang- en sluitwerk en toegangscontrole-oplossingen een belangrijke bijdrage aan de toenemende behoefte van de eindgebruiker aan veiligheid, duurzaamheid, privacy en esthetiek.

SaltoSystems

SALTO Systems

SALTO Systems is gespecialiseerd in toegangscontrole en heeft een sterk netwerk in Europa en de rest van de wereld. SALTO Systems heeft de flexibiliteit van een kleine organisatie en de technische en ondersteunende middelen van een groot bedrijf. Dit, samen met onze continu innovaties om nieuwe oplossingen in toegangsmanagement te creeren, maakt SALTO tot uw ideale partner.

Saxion_logo

Saxion

Een spannend en veelzijdig vakgebied waarin geen dag hetzelfde is. Dat zowel maatschappelijke betrokkenheid vraagt als creativiteit, leiderschap en integriteit. Een vak met toekomst. Dat is Security Management!

sellox

Sellox

SELLOX is al meer dan twintig jaar de gespecialiseerde importeur en leverancier van hoogwaardige toegangscontrolesystemen en kwalitatieve componenten voor deurbeveiliging. Met name op het gebied van elektrische sloten, hotelkaartsloten, hotelkluizen, codesloten, chipkaartlezers en elektronische cilinders voor sloten bekleedt SELLOX een vooraanstaande positie.

SenseTek_logo

SenseTek

SenseTek is de specialist op het gebied van bijzondere branddetectie. Waar de mogelijkheden van reguliere detectiesystemen ophouden, beginnen de mogelijkheden van onze systemen. Dat houdt in dat zelfs in een omgeving waar de omstandigheden afwijkend tot extreem zijn, wij detectie kunnen leveren. Een hoge luchtvochtigheid, hoge luchtstromen, wisselende temperaturen maar ook stof- of vuildeeltjes in de lucht zijn hier voorbeelden van.

smartsd_logo

SmartSD

SmartSD is één van de grootste en meest succesvolle distributeurs in Europa van oplossingen voor camerabeveiliging, toegangscontrole, inbraak- en branddetectie. Vanuit vestigingen in Breda (NL) en Wilrijk (B) bedienen wij de beveiligingsmarkt in de Benelux.

Texecom-logoNEW

Texecom

Texecom, opgericht in 1986 in Manchester, is één van de grootste onafhankelijke fabrikanten in Europa op het gebied van inbraak- en brandbeveiliging. Texecom levert een compleet aanbod met onder meer beheercentrales, keypads, detectoren, sirenes en software voor het betrouwbaar beveiligen van kleine tot zeer omvangrijke objecten, van woningen en winkels tot kantoorgebouwen en industriële complexen.

TKH Security

TKH Security

TKH Security is gespecialiseerd in de ontwikkeling van elektronische security management systemen. Wij bieden onze klanten geïntegreerde beveiligingsoplossingen op het gebied van toegangscontrole, camerabewaking, inbraakdetectie, intercom, personenbewaking, parkeerbeheer en tijdregistratie. TKH Security is één van de belangrijkste aanbieders in deze markt.

Trigion_logoklein

Trigion

Trigion staat voor decennia aan ervaring, opgedaan bij gerenommeerde en veeleisende opdrachtgevers.Het maakt Trigion tot de toonaangevende partner die veiligheid creëert. Door altijd de juiste middelen aan te wenden en steeds de juiste mensen op de juiste plek in te zetten. Trigion is het meest complete beveiligingsbedrijf van Nederland.

videoguard_logo_nl

VideoGuard

Videoguard maakt en levert professionele video-oplossingen, gebaseerd op het TCP/IP netwerkprotocol. Dit maakt het mogelijk om altijd en overal uw beelden te raadplegen; live en opgenomen. De systemen kunnen worden ingezet voor diverse vormen van beveiliging, bedrijfsbewaking, medische toepassingen, mobiel gebruik, meldkamercontrole, industriële procesautomatisering en meer.

Vivotek_logo

Vivotek

Sinds de oprichting in 2000 is VIVOTEK snel uitgegroeid tot een van de toonaangevende merken in de beveiligingsbranche. VIVOTEK levert IP-videobewakingsoplossingen en is gespecialiseerd in systeemapplicaties en -integratie.

WesternDigital_Logo

Western Digital

Western Digital Corp. (NASDAQ: WDC), werd opgericht in 1970 en is marktleider in het ontwikkelen van storagetoepassingen om mensen in staat te stellen digitale content te maken, beheren, beleven en bewaren. Als voorloper in storage produceert het bedrijf een uitgebreid portfolio aan opslagproducten met effectief gebruik van technologie, grote efficiency, veel flexibiliteit en hoge snelheid.