Registreren

De voordelen van registratie op een rij

Indien u berichten wilt publiceren op deze website, dient u zich eerst te registeren. Zo weten wij dat berichten afkomstig zijn van een bij ons bekende en door ons vertrouwde bron. Registreren is alleen mogelijk voor bedrijven en andere organisaties die producten, diensten en kennis leveren op het gebied van veiligheid en beveiliging.

Uw bedrijfs- en productnieuws op onze website

Als geregistreerde gebruiker kunt u bedrijfs- en productberichten op deze site publiceren. Ook kunt u evenementen aankondigen en tegen een vergoeding vacatures plaatsen. Uw tekst wordt door ons vooraf gecontroleerd en zo nodig taalkundig gecorrigeerd. Alleen berichten die betrekking hebben op veiligheid of beveiliging worden geplaatst. Het is niet toegestaan berichten aan te bieden over zaken waarover al eerder op Security Online is gepubliceerd.

Uw bedrijf uitgelicht door middel van een eigen microsite

Als beheerder van een microsite hebt u een aantal interessante voordelen. U hebt een eigen pagina waarop uw bedrijfsgegevens met een bedrijfsprofiel, een banner, uw logo en een foto vermeld staan. Onder aan het bedrijfsprofiel vindt de bezoeker alle berichten waarin uw bedrijfsnaam voorkomt. Verder kunt u vacatures en casestudies op uw microsite plaatsen. Security Online is maximaal geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor gebruikers van bijvoorbeeld Google of Bing makkelijk bij uw microsite uitkomen. Soms zelfs sneller dan op uw eigen website!

Registreer nu!

Klik hier om u direct aan te melden.