Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn bedrijf registreren?
Klik op Registreren rechtsboven op de homepage. U leest informatie over het registreren, waarna u onder in de pagina de registratiepagina kunt oproepen. Vul de gegevens in en klik op verzenden. Na enige tijd worden uw gegevens verwerkt en ontvangt u van ons een inlogcode. Daarna kunt u berichten aanbieden ter publicatie op Security Online.nl.

Mijn bedrijf staat al op deze site. Hoe kan ik de gegevens wijzigen?
U dient zich eerst (opnieuw) te registreren op onze site. Vervolgens kunt u inloggen. Volg de instructie in het aanmeldscherm en geef op dat u aan uw bedrijfsprofiel gekoppeld wilt worden. Na goedkeuring door ons kunt u nieuws en vacatures plaatsen.

Hoe kan ik bedrijfs-, productnieuws, vacatures en evenementen plaatsen?
U dient zich eerst (opnieuw) te registreren op onze site. Klik hiervoor op de registratielink bovenaan de pagina. Na goedkeuring ontvangt u van ons de noodzakelijke inloggegevens.om een nieuwsbericht of vacature in te voeren.

Ik kan sinds 27 november niet meer inloggen?
Security-Online heeft een volledige nieuwe versie van de website gelanceerd. Om van dit nieuwe systeem gebruik te kunnen maken dient u zich opnieuw te registeren. U kunt ook contact opnemen met onze redactie.

Wat kost plaatsing op Security-Online?
Er zijn geen kosten voor het plaatsen van product- of bedrijfsnieuws. Wel dient het betrekking te hebben op beveiliging en veiligheid. Wanneer u houder bent van een microsite, kunt u daarnaast ook kosteloos vacatures plaatsen en evenementen aankondigen. Aan een microsite zelf zijn kosten verbonden. Wilt u een microsite, of wilt u zonder microsite vacatures of evenementen plaatsen, dan kunt u via verkoop@security-online.nl een offerte aanvragen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik weer inloggen?
Klik hiervoor in het horizontale menu op ‘Inloggen’. Klik vervolgens op wachtwoord vergeten en volg de instructies op het scherm.

Ik vermoed dat een ander mijn wachtwoord heeft?
Meld dit onmiddellijk via misbruik@security-online.nl. Uw wachtwoord wordt dan normaal binnen 24 uur geblokkeerd, waarna u een nieuw wachtwoord ontvangt.

Bij het invoeren kopieer ik tekst vanuit een ander programma. Het lukt mij niet om de opmaak goed te krijgen. Wat kan ik doen?
Vanuit sommige programma’s wordt opmaakcode mee gekopieerd die niet omgezet kan worden. U ziet dan de tekst zonder opmaak maar met opmaakcodes. Deze kunt u verwijderen of aanpassen. Bent u daar niet in thuis dan zijn er twee mogelijke oplossingen:

  1. Kopieer de tekst eerst in Kladblok en daarna in in het tekstveld van Security-Online.
  2. Selecteer eerst het tabblad ‘Html’, zorg dat deze leeg is en kopieer dan de tekst. Selecteer dan het tabblad ‘Design’ en maak de tekst op.

Waarom staat mijn tekst dikgedrukt?
De eerste alinea in uw nieuwsbericht wordt automatisch dikgedrukt weergegeven als introductietekst bij een artikel.

Mijn tekst wordt afgekapt op de homepage of in archieven
U dient bij het samenvattingsveld van een bericht een korte samenvatting of teaser tekst in te vullen. Deze wordt getoond bij de verkorte weergaven van uw artikel in onze archief en home pagina. Vult u dit veld niet in, dan gebruikt ons systeem de eerste paar woorden uit de inhoud van uw bericht en kapt deze af op de door ons gestelde maximale lengte.

Wat is uw policy voor koppeling persoon (login) aan een bedrijfsprofiel?
Iedereen kan een profiel aanmelden vermits zijn e-mailadres controleerbaar en ook gecontroleerd is. Iemand kan aan een profiel gekoppeld worden zonder dat er al iemand anders aan gekoppeld is als het domein van zijn e-mailadres gelijk is aan de websitedomein van het profiel. Op dit moment is slechts 1 gebruikersaccount per bedrijfsprofiel of microsite mogelijk.