Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn bedrijf registreren?
Security-Online biedt een compleet overzicht van de beveiligingsbranche van A tot Z. Bezoekers kunnen per categorie of op bedrijfsnaam in het bedrijvenregister zoeken naar aanbieders van diensten en producten. Klik op Registreren rechtsboven op de homepage om uw bedrijf toe te voegen. U leest informatie over het registreren, waarna u onder in de pagina de registratiepagina kunt oproepen. Vul de gegevens in en klik op verzenden. De redactie bekijkt iedere registratie en beoordeelt of deze in aanmerking komt voor publicatie op Security-Online.

Mijn bedrijf staat al op deze site. Hoe kan ik de gegevens wijzigen?
Wijzigingen in bedrijfsgegevens, zoals een nieuwe bedrijfsnaam of website of een nieuw adres of telefoonnummer, kunnen worden doorgegeven via info@beveiliging.nl. De redactie past na controle de gegevens aan.

Hoe kan ik bedrijfs- en productnieuws en evenementen plaatsen?
Persberichten kunnen worden gestuurd naar redactie@beveiliging.nl. De redactie bekijkt iedere inzending en beoordeelt of deze in aanmerking komt voor publicatie op Security-Online.

Wat kost plaatsing op Security-Online?
Er zijn geen kosten voor vermeldingen van bedrijfsgegevens en het plaatsen van bedrijfs- of productnieuws. Wel dienen vermeldingen van bedrijfsgegevens en persberichten over bedrijfs- en productnieuws betrekking te hebben op de professionele beveiligingsbranche. Wanneer u houder bent van een microsite, wordt uw nieuws extra onder de aandacht gebracht met een bedrijfslogo op de homepage. Bedrijfsgegevens van micrositehouders zijn altijd bovenaan in de zoekresultaten en overzichten te vinden en micrositehouders kunnen vacatures plaatsen en bedrijfsevenementen aankondigen. Aan een microsite zijn kosten verbonden. Meer informatie over microsites is hier te vinden. Wilt u zonder microsite vacatures of evenementen plaatsen, dan kunt u via verkoop@beveiliging.nl een offerte aanvragen.

Wat is uw policy voor koppeling persoon (login) aan een bedrijfsprofiel?
Iedereen kan een profiel aanmelden, mits het opgegeven e-mailadres controleerbaar en ook gecontroleerd is. Iemand kan aan een profiel gekoppeld worden zonder dat er al iemand anders aan gekoppeld is als het domein van het e-mailadres gelijk is aan de websitedomein van het profiel. Er is slechts 1 gebruikersaccount per bedrijfsprofiel of microsite mogelijk.