Aritech toont innovatieve technologie op Firesafety & Security Event in Den Bosch

Aritech toont innovatieve technologie op Firesafety & Security Event in Den Bosch

Aritech presenteert op het Firesafety & Security Event op 12 en 13 april in de Brabanthallen Den Bosch innovatieve technologie waaronder bewegingsmelders die dankzij een algoritme het aantal onterechte alarmen sterk reduceren, de Advisor Advanced Pro App met video-integratie en het nieuwe Partnership programma.

Op de stand is te zien hoe Advisor Management en UltraSync beveiligingsinstallateurs en hun eindklanten helpen om nog gemakkelijker en effici├źnter te werken. Ook gedemonstreerd wordt de combinatie van video en UltraSync met TVR-17, de tweede UltraSync enabled recorder.

Ander nieuws is dag en nacht Full color videobewaking, toegangsverlening en -controle met Advisor Advanced en CDC4. De accountmanagers en technische specialisten van Aritech presenteren op de stand alle toonaangevende oplossingen en beveiligingsconcepten voor toegangscontrole, video en inbraak.

Het Firesafety & Security Event vindt plaats op 12 en 13 april in de Brabanthallen in Den Bosch. Aritech is te vinden op standnummer D.01. Klik hier voor meer informatie.