Erik Baeten versterkt Benelux-team Axis Communications als Business Development Manager A&E Benelux

Erik Baeten versterkt Benelux-team Axis Communications als Business Development Manager A&E Benelux

Axis Communications heeft Erik Baeten (47) aangesteld als Business Development Manager A&E (Architecture & Engineering) voor de Benelux-regio. In deze rol is Erik Baeten verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de A&E-strategie, het opleiden en ondersteunen van de A&E-community en hiermee een belangrijke schakel voor netwerkarchitecten, engineers en consultants.

Met twintig jaar ervaring in de beveiligingssector neemt Baeten enorm veel expertise mee op het gebied van projectmanagement, business consultancy en sales. Voordat hij bij het Zweedse Axis Communications aan de slag ging, was hij ruim acht jaar werkzaam als Projectmanager en Business Consultant bij VisiOn-ISP. Binnen deze organisatie specialiseerde hij zich ook in crowd management en was hij betrokken bij ondersteuning van grote publieksevenementen. Daarvoor werkte hij als Projectmanager bij VCS Observation.

“Wij zijn blij dat Erik ons team in de Benelux komt versterken”, zegt Edwin Beerentemfel, Business Development Manager Middle Europe. “Met zijn achtergrond en jarenlange ervaring bij system integrators is hij van grote toegevoegde waarde voor Axis en onze klanten, die regelmatig te maken krijgen met complexe beveiligingsvraagstukken en onze innovatieve, slimme oplossingen willen integreren. Wij zijn ervan overtuigd dat hij het A&E Programma naar een nog hoger niveau zal tillen en kijken uit naar een voorspoedige samenwerking.”