IDIS ontwikkelt eBook over Total Cost of Ownership

IDIS ontwikkelt eBook over Total Cost of Ownership

In de zich snel ontwikkelende markt van videobewaking is het van essentieel belang dat security managers inzicht hebben in de daadwerkelijke kosten van camera-observatie oplossingen. IDIS heeft daarom een gratis E-book ontwikkeld waarin alle facetten voor het nemen van een weloverwogen en efficiënte beslissing op basis van TCO (Total Cost of Ownership) aan de orde komen.

De totale investering voor de installatie, het beheer en onderhoud van het camera-observatiesysteem (TCO), bestaat uit een berekening die weergeeft wat de kosten zijn gedurende de totale levensduur van het systeem dat wordt aangeschaft. Daarbij is het ook belangrijk in kaart te brengen wat de consequenties zijn van het mixen en matchen van producten van verschillende leveranciers.

Inzicht in de TCO is erg belangrijk voor een weloverwogen besluit. Een besluit gebaseerd op toegevoegde waarde en vermindering van risico’s, niet alleen op korte termijn maar ook op lange termijn. De overzichtelijke specificatie van de eenmalige en terugkerende kosten over de gehele levensduur biedt duidelijkheid en laat zien dat goedkoop op de lange termijn echt duurkoop is.

Het E-book van IDIS is hier te downloaden.