RJ Safety & Security opent nieuwe locatie in Hengelo

RJ Safety & Security opent nieuwe locatie in Hengelo

RJ Safety & Security opent een vierde locatie in Twente. Vanaf maart zal RJ Safety & Security een deel van haar activiteiten uitbreiden naar de Jan Tinbergenstraat op het bedrijventerrein Westermaat in Hengelo.

“Met trots kunnen we eindelijk vertellen dat we onze vierde locatie in Twente hebben geopend”, vertelt Arjen Lammersen, algemeen directeur bij RJ Safety & Security. Het bedrijf, dat al ruim 23 jaar beveiligings- en veiligheidsdiensten levert voor zowel organisaties als particulieren, is op deze manier nog beter vertegenwoordigd in Hengelo.

“We zijn continu bezig met de optimalisatie van onze dienstverlening, wat bijdraagt aan een aanhoudende groei. Dit heeft daarnaast gezorgd voor een steeds groter marktaandeel in Hengelo, wat het openen van onze nieuwe locatie tot gevolg heeft”, aldus Lammersen.

RJ Safety & Security beschikt naast de nieuwe locatie in Hengelo over drie andere locaties: hoofdkantoor Enschede, Almelo en de Twente Safety Campus. Deze locaties worden ingezet voor de diverse veiligheids- en beveiligingsdiensten die het bedrijf levert met haar drie Business Units: RJ Security, RJ Monitoring Operations Center en RJ Opleidingen.

“We zijn een beveiligings-, service-, opleidings- en dienstverleningsbedrijf pur sang, maar hebben innovatie en ontwikkeling ook hoog in het vaandel staan”, vervolgt Lammersen. “Door de onderlinge samenwerking van onze Business Units en locaties zijn wij in staat de verbinding van alarm- en camerasystemen te leggen met ons 24/7 bemande Monitoring Operations Center in Enschede. We analyseren de meldingen en sturen van daaruit de mobiele surveillance aan in Twente om een calamiteit of incident te voorkomen. Dat onze mobiele surveillanten nu ook de mogelijkheid hebben om vanuit Hengelo uit te rijden, zorgt voor een nog effectievere en adequatere dienstverlening.”