SmartSD levert handpalmscanners van Recogtech

SmartSD levert handpalmscanners van Recogtech

SmartSD voegt de handpalmscanners van Recogtech toe aan haar productenpakket. De integratie van Recogtech met onder andere Genetec en Paxton is hierbij een belangrijke factor. SmartSD zal installateurs ondersteunen bij het installeren en integreren van de biometrische lezers in verschillende toegangscontrolesystemen.

De door Recogtech op de markt gebrachte Palm-ID Scanners worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Deze geavanceerde biometrische oplossing is gebaseerd op de beproefde PalmSecure-technologie van Fujitsu en herkent het aderpatroon in de handpalm op vijf miljoen referentiepunten.

Door integratie met gangbare toegangscontrolesystemen mogelijk te maken, wordt de overstap naar geavanceerde biometrie toegankelijk en praktisch voor particuliere organisaties van elke omvang. Recogtech biedt drie verschillende producten voor specifieke doelgroepen en toepassingen.

Voor installateurs betekent dit ‘one stop shopping’, want die kunnen nu voor hoogwaardige totaaloplossingen, service en ondersteuning op één adres terecht. “SmartSD betekent voor ons een mooie aanvulling op ons distributienetwerk. Zij werken met een groot aantal ervaren sales managers in Nederland, België en Frankrijk. Wij verwachten hiermee veel meer eindgebruikers te kunnen bereiken”, aldus sales manager Peter Vos van Recogtech.

Product manager Rob Göbbels van SmartSD: “Het gebruiksgemak en veiligheidsniveau van de Palm-ID range zijn zeer hoog. Nadat onze sales managers op pad zijn gegaan met de Recogtech brochures was er direct concrete belangstelling vanuit onze klanten. Deze Nederlandse producten zijn eenvoudig te integreren met de toegangscontrolesystemen van verschillende bekende merken die wij leveren. De uitbreiding past perfect in ons productportfolio.”