Synapse Technology sluit partnership met Bavak

Synapse Technology sluit partnership met Bavak

Synapse Technology Corporation heeft een partnerschap gesloten met Bavak, waarmee het wereldwijde bereik van Synapse aanzienlijk is uitgebreid. De distributeur zal het Syntech ONE-platform van het bedrijf verkopen en ondersteunen voor toepassingen zoals luchtvaartbeveiliging, grensbeveiliging en bescherming van vitale infrastructuur.

“We zijn zeer verheugd om met Bavak samen te werken. Bavak is leider in de groeimarkt van early adopters op het gebied van innovaties in beveiligingstechnologie”, aldus Peter Kant, Synapse Technology Corporation. “Deze partner voegt belangrijke lokale en regionale ervaring toe en helpt Synapse disruptieve technologie met klantenondersteuning te leveren.”

Bavak Security Group is een wereldwijde leverancier van ge├»ntegreerde beveiligings- en screeningoplossingen. “Gemeten naar onze hoge kwaliteitsnormen kunnen we zeggen dat de flexibiliteit, AI-expertise en reactievermogen van het Synapse-team het onderscheidt van andere leveranciers”, zei Jasper Weijman, CEO van Bavak Security Group. “We zijn een partnerschap aangegaan met Synapse omdat de beveiliging gerelateerde AI (kunstmatige intelligentie) van dit bedrijf de beste op de markt is.”

Syntech ONE is een AI-softwareplatform dat de effectiviteit van X-Ray machines drastisch verbetert door detectie van verboden items te automatiseren. Het systeem is aan te passen aan zowel nieuwe als bestaande X-ray machines. De groeiende ‘dreiging detectie bibliotheek’, die naast vuurwapencomponenten, scherpe instrumenten en messen nu ook munitie omvat, is de meest uitgebreide in de branche. Met onterechte alarmpercentages op het gebied van 0,3 procent op scherpe objecten en 0,01 procent op vuurwapens, en detectiepercentages van meer dan 99 procent voor vuurwapens zelf, zijn de prestaties van Syntech ONE superieur aan alle andere commercieel beschikbare systemen.

Syntech ONE biedt klanten een echt open integratieplatform dat volledige achterwaartse compatibiliteit ondersteunt met alle X-ray fabrikanten en standaard checkpoint r├Ântgenscanners modellen, inclusief Smiths Detection, Rapiscan en Astrophysics. Syntech ONE wordt ingezet in live screening-omgevingen voor bescherming van luchtvaart en vitale infrastructuur en heeft al meer dan twaalf miljoen tassen voor passagiers verwerkt. Het ‘US Department of Homeland Security’ (DHS) erkent de waarde van Syntech ONE en heeft Synapse Technology Corporation een SAFETY Act-prijs toegekend voor zijn technologieplatform. Daarnaast heeft de US Airforce onlangs Synapse een contract toegekend waarmee US DOD en andere Amerikaanse overheidsklanten gemakkelijk de geavanceerde software kunnen aanschaffen.

Syntech ONE is vanaf nu verkrijgbaar via Bavak.