Security-Online » Microsites » ADI Global Distribution » Profiel

ADI Global Distribution

ADI Global Distribution is wereldwijd een van de grootste distributeurs van beveiliging en laagspanningsproducten, met meer dan honderd vestigingen in twintig landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Binnen Nederland worden onze klanten direct en persoonlijk geholpen door ervaren specialisten, vanuit onze twee vestigingen in Sliedrecht en Purmerend.

ADI Global Distribution bestaat uit de vier divisies Inbraak, Video & IP, Toegangscontrole en Branddetectie. Elke divisie bestaat uit een team van technici en verkopers, om u als klant allround van dienst te zijn.

Inbraakdetectie: ADI Global Distribution is al jaren een toonaangevende distributeur van gerenommeerde merken voor Inbraakcentrales, detectiemiddelen en signaalgevers.

Video & IP: Samen met de expertise van onze technici en verkoopadviseurs zorgen wij voor een professionele aanpak van al uw (IP) Video projecten.

Toegangscontrole: Codesloten, kaartlezers of biometrische toegangsverlening, elk systeem groot of klein kan aan de hand van uw eisen, met ons productenpakket worden samengesteld.

Branddetectie: ADI Global Distribution is een gecertificeerd branddetectiebedrijf. Naast Projecteringen biedt het productenpakket u een zeer ruime keuze uit analoge en conventionele systemen.

Microsite
De Lage Mosten 61
4822 NK Breda
Nederland
Tel: 088-2345400
Fax: 0800-0987654
Email: Bestellingen.nl@adiglobal.com
Website: https://www.adiglobal.nl