Hanwha Techwin Europe benoemt nieuwe Managing Director

Hanwha Techwin Europe benoemt nieuwe Managing Director

Hanwha Techwin Europe heeft Jeff Lee benoemd tot Managing Director. Jeff Lee werkt al 21 jaar bij de Hanwha Group, onder meer als Sales Director bij Hanwha Techwin Europe.

Jeff Lee is de opvolger van Bob Hwang Ph.D., die in Zuid-Korea een andere aanstelling binnen de Hanwha Group heeft aanvaard.

“Ik ben verheugd over de kans om het zeer professionele, ervaren en talentvolle team van Hanwha Techwin Europe te gaan leiden”, aldus Jeff Lee. “Het bouwen van partnerschappen en winnen van vertrouwen van systeem integrators en distributeurs staat altijd voorop bij Hanwha Techwin Europe.”

“Ik ben ervan overtuigd dat we met de steun van onze business- en technologiepartners in heel Europa in 2021 veel succes zullen boeken. Ons uitgebreide assortiment Wisenet-producten en -oplossingen biedt veel mogelijkheden om aan de verwachtingen van eindgebruikers te voldoen en deze zelfs te overtreffen. We zullen echter ook gebruikmaken van de nieuwste technologische ontwikkelingen zoals Deep Learning AI om nieuwe oplossingen voor videobewaking te ontwikkelen.”