SmartSD toont de evolutie van beveiliging tijdens SST 2023

SmartSD toont de evolutie van beveiliging tijdens SST 2023

Tijdens SST, het jaarlijkse evenement voor beveiligingsinstallateurs, toont SmartSD samen met leveranciers de nieuwste technieken en ontwikkelingen uit de elektronische beveiligingswereld. SST 2023 vindt plaats op 1 juni in PAMexpo in Court-St.-Etienne (bij Louvain-la-Neuve) in België.

Het thema is dit jaar de evolutie van beveiliging. Bezoekers worden mee terug genomen naar het verleden, terwijl ook wordt gekeken naar de toekomst. De ontwikkelingen binnen de beveiliging gaan razendsnel en lijken niet meer te stoppen, zoals eigenlijk in de gehele tech industrie. Hoe is deze evolutie tot stand gekomen? Hoe ontwikkelt dit zich verder? En wat is de invloed van kunstmatige intelligentie op het toekomstbeeld?

Waar staan we met de traditionele disciplines van inbraak, brand, toegang en video binnen de beveiliging? Worden al deze disciplines uiteindelijk samengevoegd in één systeem? En hoe ver zal deze transitie gaan? Al deze vragen komen tijdens de SST 2023 aan bod.

Bezoekers worden ook meegenomen op een nostalgische toer en kunnen baanbrekende producten van leveranciers uit het verleden zien. Deze producten worden vergeleken met de nieuwste beveiligingsproducten. Aan de hand daarvan is de echte evolutie van beveiliging te beleven en worden de verwachtingen voor de komende jaren besproken.

De uitgebreide sales support afdeling van SmartSD presenteert zich bij de SmartSD genius balie. Een groot aantal medewerkers van deze afdeling is aanwezig bij de balie en bezoekers kunnen bij hen terecht voor vragen en demonstraties.

Klik hier voor meer informatie en registratie.