Complete RISCO demo omgeving bij SmartSD

Complete RISCO demo omgeving bij SmartSD

SmartSD heeft voor demonstratie doeleinden een compleet RISCO-systeem ingericht. In de systemen van RISCO kunnen inbraakbeveiliging, videobewaking en home automation eenvoudig worden geïntegreerd.

Eén van de unieke features van de RISCO systemen is dat deze verschillende beveiligingsdisciplines vanuit de iRISCO smartphone app door de eindgebruiker eenvoudig en overzichtelijk kunnen worden aangestuurd.

SmartSD heeft speciaal voor installateurs een compleet RISCO systeem ingericht dat kan worden gebruikt voor demonstraties. Vanuit de app kan de installateur aan eindgebruikers de werking van een compleet systeem in de praktijk laten zien. Naast inbraakbeveiliging met meerdere zones zijn er ook camera’s en home automation koppelingen in het systeem verwerkt. Installateurs kunnen via de app inloggen, de status van het systeem laten zien, het systeem en aparte zones in en uitschakelen, live en opgenomen camerabeelden tonen en met smarthome verlichting en andere apparatuur schakelen.

Volledige controle over beveiliging, veiligheid en home automation, rechtstreeks vanaf de smartphone dankzij een eenvoudige en intuïtieve app. De iRISCO smartphone applicatie biedt eigenaren van woningen en bedrijfspanden een compleet en eenvoudig beheer binnen handbereik. De applicatie heeft een breed spectrum van verschillende unieke en geavanceerde kenmerken en integreert inbraakbeveiliging, videobewaking en home automation.

Klik hier voor meer informatie.