Dahua Technology opent nieuw Global Virtual Innovation Center

Dahua Technology opent nieuw Global Virtual Innovation Center

Dahua Technology heeft het nieuwe Global Virtual Innovation Center geopend. Hier zijn online de nieuwste technologie, producten en oplossingen te zien in een virtuele showroom.

Als gevolg van COVID-19 zijn er momenteel wereldwijd minder mogelijkheden om nieuwe producten en ontwikkelingen te ontdekken, zoals op vakbeurzen of tijdens klantendagen. Dahua Technology heeft daartoe de Dahua Global Virtual Innovation Center geopend. Deze is vanaf overal ter wereld te bezoeken en biedt een compleet overzicht van de nieuwste beveiligingstechnologie, producten en oplossingen en informatie over producten en oplossingen die bijdragen aan projecten.

In het digitale Innovation Center is 24/7 de meest recente technologie te bekijken vanaf iedere locatie ter wereld, zoals thuis of op kantoor. Naast een uitgebreid assortiment producten is er ruim aandacht voor oplossingen voor verschillende verticale marktsegmenten. Er zijn 360 graden opvallende productshowcases beschikbaar in VR en bezoekers kunnen datasheets, foto’s en andere informatie direct downloaden op hun apparaat zoals een PC, tablet of smartphone.

Dankzij het Dahua Global Virtual Innovation Center kan iedereen kennismaken met up-to-date producten en oplossingen van Dahua Technology op een praktische en veilige wijze. Bezoekers kunnen favoriete producten selecteren en e-mails sturen voor meer informatie.