Dero Security Products stelt zorgkit samen met AJAX hub en button en Dahua-camera

Dero Security Products stelt zorgkit samen met AJAX hub en button en Dahua-camera

Dero Security Products heeft een zorgkit samengesteld die bestaat uit een AJAX hub en button in combinatie met een Dahua Ranger 2 PT-camera. De button kan worden gebruikt als draadloze paniekknop waarmee bijvoorbeeld de beveiliging of een hulpverlener kunnen worden gealarmeerd. Bij iedere melding zijn direct live camerabeelden beschikbaar voor verificatie.

De zorgkit biedt een volledig draadloze oplossing voor 24/7 monitoring, inclusief een spreek- en luisterverbinding en het ontvangen van pushmeldingen. De PT-camera van Dahua beschikt over een autotracking functie. De oplossing is eenvoudige te installeren.

Door de draadloze technologie kan de AJAX hub veilig alle netwerkapparaten bewaken die zich op een afstand van maximaal 2000 meter in open ruimte of op verschillende verdiepingen van een gebouw bevinden. De ARM-processor biedt extra vermogen voor het uitvoeren van belangrijke taken. De hub is voorzien van LAN en een GSM back-up. De centrale meldt alarmen via pushmeldingen, sms of telefoongesprek. Er zijn maximaal honderd draadloze zone’s instelbaar per paneel, terwijl maximaal vijftig gebruikers kunnen verbinden met een paneel via een directe verbinding. IP-camera’s van andere fabrikanten zijn eenvoudig te integreren in de app via RTSP. Het uitvallen van de elektriciteit activeert onmiddellijk een alarm. De hub werkt tot vijftien uur op batterij back-up.

De AJAX-button is een kleine knop, die onder de tafel of aan het hoofdeinde kan worden gehangen, maar ook aan een sleutelring of in een zak kan worden bewaard. De button is toepasbaar als paniekknop om het rapid response-team van een beveiligingsbedrijf te bellen of als helpknop voor zieken en ouderen, bij paniek of als medische alarmknop. Met de Ajax-bedieningsknop kunnen verschillende acties worden ingesteld voor een korte en een lange druk. De knop ondersteunt tweerichtingsverbinding met de hub. De lichtindicatie informeert over de succesvolle overdracht van de opdracht naar de hub en de uitvoering ervan.

De Dahua Ranger 2 is een PT-camera die beschikt over een 1/2.7” 2 megapixel Progressive CMOS en beelden levert met een resolutie van 2 megapixel (1920 x 1080 pixels).

Klik hier voor meer informatie.