Genetec benoemt Epko van Nisselrooij tot Business Development Manager Nederland

Genetec benoemt Epko van Nisselrooij tot Business Development Manager Nederland

Genetec heeft Epko van Nisselrooij benoemd tot Business Development Manager Nederland. Hij is afkomstig van Axis Communications, waar zijn focus lag op de business development van producten en oplossingen. Hij werkte in die rol veelvuldig samen met Genetec, dat een strategische partner van Axis Communications is.

“Ik kijk ernaar uit mijn kennis vanuit die kant van de security-industry, samen te brengen met de business van Genetec en me nu te richten op het centrale management aspect van fysieke beveiliging”, aldus Van Nisselrooij. “Ik heb Genetec altijd ervaren als een sterk innovatieve organisatie die in staat is zijn koers continu bij te stellen naar de behoefte van de markt, en kijk er naar uit dit verder te versterken in Nederland door me te richten op oplossingen die Genetec specifiek aan verticale markten kan bieden.”

Bob van Keulen, Regional Sales Director Benelux & Nordics, is blij met de komst van Van Nisselrooij. “Epko heeft een schat aan ervaring in de beveiligingsbranche en ik heb er het volste vertrouwen in dat hij de verticals die voor ons relevant zijn, kan helpen met het oplossen van hun vraagstukken op het gebied van fysieke beveiliging. Steeds meer organisaties willen data van security devices, sensoren en andere detectoren met elkaar verbinden waardoor versnipperde data verrijkt wordt naar informatie, met behulp van een centraal security platform zoals dat van Genetec. Ik ben ervan overtuigd dat Epko de juiste persoon is om deze en andere security behoeften te vertalen naar oplossingen die eindgebruikers in verticale markten nodig hebben.”