Mauriks Solutions officieel importeur van Face deurautomatisering

Mauriks Solutions officieel importeur van Face deurautomatisering

Mauriks Solutions heeft bekendgemaakt dat zij vanaf heden exclusief importeur van Face in Nederland is. Face is producent van de nieuwste generatie deurautomaten voor draai- en schuifdeuren.

Face heeft dit jaar de ‘Innovation Prize 2018′ ontvangen tijdens de R+T vakbeurs in Stuttgart. Deze prestigieuze prijs werd de afgelopen dertig jaar niet eerder uitgereikt aan een fabrikant in deze branche. Face ontving deze prijs voor de hoge mate van energiereductie die wordt gerealiseerd met de nieuwste technologische ontwikkeling voor deurautomaten.

Mauriks_Face

Alle deurautomaten van Face zijn uitgevoerd met ‘brushless’ motoren, waarop vijf jaar garantie gegeven wordt. Deze nieuwste generatie automatisatie biedt vele voordelen, zoals een energiebesparing van meer dan 50 procent, geruisloze beweging van de deur, standaard voorprogrammering voor effectieve installatie, praktische opbouw door middel van modules, met de SD-kaart zijn besturingsinstellingen eenvoudig te beheren en te dupliceren, eenvoudig uitlezen van data, Face NFC Control App; functionaliteiten aansturen via app en een groot bereik stroomvoorziening: 100-240V/50-60Hz.

Face behoort met haar innovatieve en energiebesparende producten tot het topsegment in de markt van draai- en schuifdeurautomatisering. Meer informatie is te vinden op www.maurikssolutions.com. In het Kenniscentrum van Mauriks Solutions in ’s-Hertogenbosch is de Face deurautomaten te bezichtigen.