Motorola Solutions introduceert Avigilon Alta en Unity

Motorola Solutions introduceert Avigilon Alta en Unity

Motorola Solutions heeft de nieuwe Avigilon security suite gepresenteerd voor schaalbare en flexibele videobewaking en toegangscontrole. De suite combineert het op de cloud gebaseerde Avigilon Alta en Avigilon Unity, die beiden beschikken over geavanceerde analytics.

Motorola Solutions is het moederbedrijf van Avigilon, Openpath en Ava Security. Deze bedrijven gaan voortaan verder onder de merknamen Avigilon Alta en Avigilon Unity. “Avigilon, Ava Security en Openpath bieden de hoogste kwaliteit op hun vakgebied. Samen zullen ze nog krachtiger worden”, aldus John Kedzierski, senior vice president Video Security & Access Control bij Motorola Solutions. “De Avigilon security suite maakt een fysiek beveiligingsplatform toegankelijk voor bedrijven van elke omvang. Het biedt alles dat vereist is voor het beveiligen van mensen en eigendommen.”

Avigilon Alta is een volledig op de cloud gebaseerde security suite die het videoportfolio van Ava Security combineert met de toegangscontrole van Openpath. Avigilon Unity is een on-premise security suite met alle hard- en software van Avigilon, zoals Avigilon Control Center, Avigilon Cloud Services en Access Control Manager.