SmartSD officieel distributeur van intercoms Akuvox

SmartSD officieel distributeur van intercoms Akuvox

SmartSD is officieel distributeur van de intercoms van Akuvox. Deze fabrikant is wereldwijd een toonaangevende leverancier van slimme intercomproducten en oplossingen met het hoofdkantoor in Xiamen (China).

Akuvox verwerkt onder andere kunstmatige intelligentie, SIP, Android, Cloud, hoogwaardige cybersecurity en andere geavanceerde technologieën in hun producten. Tot het portfolio horen slimme intercomproducten en -oplossingen zoals IP en 2-draads intercomsystemen voor de residentiële en zakelijke markt. Deze producten kunnen uitstekend worden toegepast in huizen, appartementen, kantoren, openbare gebouwen en in de gezondheidszorg. De 2-draads oplossingen zijn ook geschikt voor de vervangingsmarkt.

“We zijn trots om onze nieuwe officiële distributeur in de Benelux en Frankrijk, SmartSD, te introduceren. We hebben er alle vertrouwen in dat een succesvolle start van dit lange partnerschap en onze ambitieuze doelen ons naar uitstekende resultaten zullen leiden. Welkom aan boord!”, aldus Michael Yuan, CEO van Akuvox.

Rob Göbbels, Product Manager van SmartSD, over de samenwerking: “Akuvox is een toonaangevende fabrikant en ontwikkelaar op het gebied van intercomsystemen. Als SmartSD zijn we verheugd dat we met de toevoeging van Akuvox aan ons productenpakket, binnen het segment van intercom oplossingen, onze klanten nog beter kunnen bedienen en een completer en breder pakket kunnen aanbieden.”