Vanderbilt levert vijftigduizendste MAGIC spiegeldetector aan SmartSD

Vanderbilt levert vijftigduizendste MAGIC spiegeldetector aan SmartSD

Enkele jaren na de introductie van de MAGIC spiegeldetectoren heeft SmartSD uit Breda de vijftigduizendste detector bij Vanderbilt besteld. Om deze mijlpaal een feestelijk tintje te geven werd de detector in de vorm van een gouden detector uitgereikt door Nick Pegtol, Area Sales Manager van Vanderbilt Industries, aan Stefan Schreurs, Sales Director van SmartSD.

De MAGIC spiegeldetectoren zijn de opvolgers van de bekende ‘Black Mirror’ spiegeldetectoren die eind jaren negentig op de Europese markt zijn ge├»ntroduceerd door het toenmalige Alarmcom. Later zijn deze detectoren doorontwikkeld door Siemens Building Technologies. Na de acquisitie van Siemens Security Products door het Amerikaanse ACRE en de daaropvolgende re-branding naar Vanderbilt in 2015 is de ‘MAGIC’-reeks nu onderdeel van de Vanderbilt productlijn.

Nick Pegtol: “In een sterk concurrerende markt als de Benelux is de verkoop van de vijftigduizendste MAGIC-detector van SmartSD een prestatie van formaat. De MAGIC-reeks is inmiddels uitgegroeid tot de best verkopende serie spiegeldetectoren in de geschiedenis van Vanderbilt. De detectoren worden in heel Europa en ver daarbuiten veelvuldig toegepast.”