Security-categorie: Bewaking

PG_showroom1

Fortus en PG Security Systems bevestigen strategische overname

De Ierse distributeur van beveiligingsoplossingen Fortus heeft PG Security Systems overgenomen. PG Security Systems blijft autonoom opereren binnen de Fortus Groep onder leiding van directeur en oprichter Peter Gatowinas en het managementteam en werknemers.

Lees meer ▶
PG_Jablotronevent

PG Security Systems introduceert Jablotron Mercury IP alarmsysteem voor inbraakbeveiliging en home automation

PG Security Systems introduceerde donderdag tijdens het goedbezochte Jablotron Event in Ridderkerk het nieuwe Jablotron Mercury IP alarmsysteem. Dit multifunctionele systeem combineert inbraakbeveiliging en home automation en biedt innoverende digitale services voor eindgebruikers en beveiligingsinstallateurs.

Lees meer ▶
CSL_sim823

Versleutelde communicatie per satelliet voor bescherming vitale infrastructuur

CSL is een partnerschap aangegaan met GRC, dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van bedrijfskritische communicatie. Hierdoor kan CSL wereldwijd satellietverbindingen bieden voor de bescherming van onder meer kritieke infrastructuur.

Lees meer ▶
Bavak_Port of Moerdijklr

Bavak gaat toekomstig logistiek park Havenbedrijf Moerdijk beveiligen

Havenbedrijf Moerdijk en Bavak Security Group hebben een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling en implementatie van fysieke beveiligingsmaatregelen voor het nieuwe Logistiek Park Moerdijk (LPM).

Lees meer ▶
CSL_sim823

Nieuwe SIM-kaarten van CSL voor ongelimiteerde datatransmissie

CSL introduceert SIM-kaarten voor ongelimiteerde datatransmissie op 5G en 4G netwerken. De kaarten zijn ontwikkeld voor bedrijven en organisaties die altijd en overal verbonden moeten blijven met installaties en apparaten die veel data verbruiken.

Lees meer ▶
CSL iotplatform30

Nieuw IoT platform 3.0 van CSL biedt eenvoudig beheer SIM en routers

CSL heeft een nieuw beheerplatform voor gegevens van SIM-kaarten en routers ontwikkeld. Het IoT Platform 3.0 is ontworpen om de operationele kosten te verlagen en het beheer van Internet-of-Things (IoT) communicatie te optimaliseren.

Lees meer ▶
Fris_smarttracker

Nieuwe Smart Tracker van Fris Nederland kan gestolen boten volgen en vinden

Jaarlijks worden er in Nederland zo’n 1200 boten en 2100 buitenboordmotoren gestolen. De nieuwe Smart Tracker van Fris Nederland kan dankzij de geavanceerde bewegingssensor een gestolen voertuig real time volgen en exact terug vinden, zowel buiten als binnen.

Lees meer ▶
AjaxSystems_WaterStop

Ajax Systems introduceert op afstand bedienbare afsluitklep voor watertoevoer WaterStop

Ajax Systems onthult WaterStop, een afsluitklep voor de watertoevoer met afstandsbediening. Met WaterStop kan een volledig geautomatiseerd systeem ter preventie van waterlekkages worden gebouwd. Het apparaat bestaat uit een klep en een krachtige elektrische actuator die het water automatisch afsluit door een opdracht via de Ajax-app uit te voeren of via een knop die ter plaatse wordt ingedrukt.

Lees meer ▶
VHD_alarmcentrale

Directiewisseling en uitbreiding VHD alarmcentrale

VHD alarmcentrale uit Deventer verwelkomt per 1 september Jan-Albert van Laar als nieuwe Commercieel Directeur. Hij neemt die rol over van Gerben Koopman in de directie.

Lees meer ▶
WV_tool

Toolstation Nederland kiest voor Westvlietbewaking voor alle shops in Nederland

Toolstation heeft de alarmopvolging en aansluitingen op een particuliere alarmcentrale voor alle shops ondergebracht bij Westvlietbewaking. Dat bedrijf beveiligt al enkele jaren de logistieke centra van Toolstation NL in Bleiswijk.

Lees meer ▶
Brinks_Direct-Betalen

Openstaande boetes betalen via mobiele voorziening bij politie en Marechaussee

Brink’s blijft de komende vier jaar aan alle politiebureaus en een aantal locaties van de Koninklijke Marechaussee betaalvoorzieningen leveren. De betaalvoorziening bestaat uit een betaalzuil in een beveiligde ruimte, die openstaande boetes en overige betalingen direct verwerkt.

Lees meer ▶
Safened_risicobesef

SAFENED neemt Risicobesef Beveiligings Groep over

SAFENED heeft Risicobesef Beveiligings Groep uit Sittard overgenomen. Risicobesef is actief in Zuid-Limburg met specialismes in de zorgsector en leisure. SAFENED biedt dienstverlening aan in uiteenlopende branches in de Randstad, Noord-Brabant, Limburg en Gelderland.

Lees meer ▶
Ajax_PG

PG Security Systems levert beveiligingssystemen Ajax Systems

PG Security Systems levert per 1 februari de draadloze en hybride beveiligingssystemen van Ajax Systems. De distributeur biedt daarnaast uitgebreide technische ondersteuning aan installateurs.

Lees meer ▶
CCTV_554

RJ Networks & Security introduceert speciaal team voor retailsector

RJ Networks & Security introduceert een nieuw team dat zich volledig gaat richten op projecten in de retailsector. Het team is een aanvulling op de huidige teams die zich richten op onder andere distributiecentra, warehouses, kantoren, bedrijfspanden en industrie.

Lees meer ▶
CSL_Caburn

Overname Caburn Telecom versterkt positie CSL op gebied veilige IoT-connectiviteit

CSL neemt Caburn Telecom over, een wereldwijde leverancier van veilige IoT-connectiviteit, SIM-beheer en software. Met het eigen platform van Caburn kunnen klanten eenvoudig hun volledige SIM-bestand beheren en monitoren. Caburn is complementair aan de IoT-groei van CSL en moet de waarde die CSL kan bieden in kritische IoT-connectiviteitstoepassingen verder vergroten.

Lees meer ▶