Ajax Systems introduceert nieuwe productlijn Superior voor projecten

Ajax Systems introduceert nieuwe productlijn Superior voor projecten

Ajax Systems introduceert Superior, een nieuwe productlijn met draadloze apparaten die ontworpen zijn voor projecten. De producten bieden onder andere uitgebreide functies, geavanceerde hardware en eenvoudige installatie.

De nieuwe productlijn bestaat uit openingsdetectoren, bewegingsdetectoren en glasbreukdetectoren, detectoren met fotoverificatie, bedieningsapparaten, binnen- en buitensirenes, en paniekknoppen. Superior is geschikt voor de meeste projecten.

De Superior productlijn is ontwikkeld op basis van feedback van klanten uit de praktijk en analyses van marktbehoeften. Superior voldoet volgens de fabrikant niet alleen aan internationale normen, maar heeft ook belangrijke lokale certificeringen. Daarom kunnen beveiligingsprofessionals Ajax-apparaten installeren volgens de volgende vereisten: PD 6662:2017, INCERT (in uitvoering), SSF (in uitvoering) en NFA2P (in uitvoering). Ook zijn de volgende internationale certificeringen inbegrepen: EN 50131 (Grade 2), RED, RoHS, EMC en LVD.

Ajax Systems garandeert de hoogste kwaliteit voor beveiligingsprofessionals dankzij drie controlestappen: 100 procent van de apparaten zijn getest in de fabriek, alle apparaten hebben de compliance-certificeringen en alleen erkende partners hebben toegang.