ASSA ABLOY neemt Marenco over

ASSA ABLOY heeft Marenco overgenomen, een toonaangevende leverancier van hang- en sluitwerkproducten in Nederland. Marenco werd in 1984 opgericht en heeft een omzet van meer dan 2,8 miljoen euro. Het bedrijf is gevestigd op een moderne locatie van duizend vierkante meter in Zevenbergen en biedt werk aan zestien mensen.

Het bedrijf is distributeur van Mul-T-Lock producten en heeft een sterke focus op het Locksmith kanaal. Door deze overname versterkt ASSA ABLOY Benelux haar positie als leider in oplossingen voor het openen van deuren. De expertise en het productassortiment van Marenco vormt een belangrijke aanvulling op het aanbod in Nederland. Marenco blijft opereren als een zelfstandige business unit.

“Wij zijn blij om Marenco te mogen verwelkomen. Met goede prestaties, aanvullende producten en een schat aan ervaring in het Locksmith kanaal, zullen ze bijdragen aan ons succes. Hiermee kunnen we ons team en onze bedrijfsactiviteiten in de Benelux verder uitbreiden”, aldus John Ward, Market Region Manager van ASSA ABLOY Benelux.