Bosch Energy and Building Solutions integreert CSL in brandveiligheids- en beveiligingsoplossingen

Bosch Energy and Building Solutions integreert CSL in brandveiligheids- en beveiligingsoplossingen

CSL Benelux is een strategische samenwerking aangegaan met Bosch Energy and Building Solutions, dat is gespecialiceerd op het gebied van (brand)veiligheid en beveiliging.

Bosch heeft besloten de GradeShift Pro Fire, de EN-54 conforme variant van de DualCom Pro Range van CSL, te integreren in het assortiment brandveiligheids- en beveiligingsoplossingen. Met twee netwerkonafhankelijke SIM’s die de alarmtransmissie verzorgen, is GradeShift Pro Fire maximaal beschermd tegen netwerkstoringen. Als het netwerk op de ene SIM uitvalt, neemt de tweede SIM het over. Voor extra betrouwbaarheid beschikt de GradeShift pro Fire over een derde back-up SIM, voor het geval zich een probleem voordoet op zowel de primaire als de secundaire SIM’s.

Met toegang tot CSL Live en de My Base App kan Bosch de status van elk geïnstalleerd apparaat op afstand volgen, zodat het apparaat goed functioneert en problemen snel kunnen worden opgespoord en opgelost.

CSL-producten maken gebruik van private APN’s en het beveiligde Gemini Global Platform voor volledig versleutelde, end-to-end-connectiviteit.