Milestone Systems presenteert nieuwe Milestone Marketplace

Milestone Systems presenteert nieuwe Milestone Marketplace

Milestone Systems introduceert de Milestone Marketplace, een digitaal platform dat vraag en aanbod in de markt samen brengt voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen.

Wereldwijd ontwikkelt de technologie voor videomanagement zich in een hoog tempo. Er ontstaan nieuwe mogelijkheden voor de toepassing van videobewakingssystemen, niet alleen voor het bewaken van mensen en bezittingen, maar ook voor het optimaliseren van processen en het verbeteren van de manier waarop mensen leven en werken. Het open platform van Milestone Systems zorgt ervoor dat deze innovaties eenvoudig beschikbaar zijn voor integrators, consultants en eindklanten.

De Milestone Marketplace biedt Milestone Technology Partners de kans om hun applicaties, hardware of diensten effectief aan te bieden. Met de Milestone Marketplace komen zij onder de aandacht van partners die wereldwijd gezamenlijk meer dan 150.000 installaties hebben gerealiseerd en kunnen ze eenvoudig in contact komen met andere partners van Milestone Systems. Integratiepartners, consultants en eindgebruikers krijgen een overzicht van het groeiende aantal applicaties, de nieuwste hardware en diensten die werken met Milestone XProtect.

Milestone Marketplace moet een centrale ‘kennishub’ worden voor de beveiligingsbranche, inclusief handleidingen, demos en andere documentatie die nooit eerder op deze wijze beschikbaar was op een plaats. “Met de Milestone Marketplace maken we de innovatiekracht toegankelijk van onze community met kopers en verkopers. De Milestone Marketplace biedt onze technologiepartners de gelegenheid om verder te groeien via de globale Milestone Systems community. Tegelijkertijd helpt de Milestone Marketplace bij het vereenvoudigen van complexe keuzes voor systeem-integrators en eindgebruikers, die toegang krijgen tot een groot aantal mogelijkheden van betrouwbare aanbieders voor het bouwen van video management systemen”, aldus CMSO Kenneth Hune Petersen van Milestone Systems.

De Milestone Marketplace zal de komende jaren steeds verder worden uitgebreid.