Securitas bouwt nieuw hoofdkantoor in Breukelen

Securitas bouwt nieuw hoofdkantoor in Breukelen

Het hoofdkantoor van Securitas verhuist eind 2020 naar Corridor II in Breukelen. Ook de stafafdelingen uit Badhoevedorp, Amsterdam-Zuidoost en Utrecht verhuizen naar de locatie die pal langs de A2 en het spoor ligt.

Met de verhuizing naar Breukelen wil Securitas zich behalve als sterke regionale speler positioneren als landelijke leverancier van integrale beveiligingsoplossingen. De afgelopen jaren zijn vanwege haar strategie nieuwe functies en samenwerkingen ontstaan. In Breukelen, centraal gelegen in het midden van het land, is Securitas in staat om verschillende afdelingen bij elkaar te brengen in een kantoorruimte van 3700 vierkante meter. De huidige locatie in Badhoevedorp krijgt de bestemming van areakantoor.

Behalve de gunstige ligging zijn er veel voordelen aan het nieuw te bouwen pand. Zo bestaat de mogelijkheid om met de nieuwste technieken op onder andere het gebied van licht, ruimte, akoestiek, klimaat- en luchtbehandeling een fijne werkplek te creëren conform de laatste Arbo-richtlijnen. Daarnaast is Corridor II royaal van opzet waardoor er voldoende ruimte is voor diverse soorten werkplekken, vergaderruimtes en samenwerklocaties.

Door in de nieuwbouw alle supportafdelingen bij elkaar te plaatsen en een centrale plek te creëren waar collega’s elkaar kunnen ontmoeten, stimuleert Securitas de samenwerking tussen afdelingen. De verwachting is dat de efficiency verbetert en dat collega’s gemakkelijker met elkaar in contact komen doordat ze elkaar kunnen opzoeken.