Trigion installeert sprinklerinstallatie in ‘Mall of the Netherlands’

Trigion installeert sprinklerinstallatie in ‘Mall of the Netherlands’

Winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam-Voorburg wordt de komende jaren omgebouwd tot ‘Mall of the Netherlands’, het grootste winkelcentrum van Nederland. Eigenaar Unibail-Rodamco investeert ruim een half miljard euro in het project en werkt samen met Trigion voor het creëren van veiligheid. Specialisten van Trigion Brand en Beveiligingstechniek hebben de opdracht verworven om een compleet nieuwe sprinklerinstallatie aan te leggen binnen het winkelcentrum.

De Mall of the Netherlands wordt een volledig overdekt winkelcentrum waar ‘een dagje uit’ centraal staat. Naast een compleet nieuwe ingebouwde sprinklerinstallatie voor het gehele winkelcentrum is Trigion Brand en Beveiligingstechniek ook gevraagd om aangepaste sprinklerinstallaties te leveren die zijn afgestemd met de betreffende ondernemers die hun winkels gaan vestigen in het winkelcentrum.

“Het spreekt voor zich dat we trots zijn op deze samenwerking”, aldus algemeen directeur Ellen Groenewoudt van Trigion. “Wij veranderen van een bedrijf dat beveiliging levert naar een organisatie die veiligheid creëert voor de klant en zijn gasten. Je veilig voelen en veilig zijn, daar gaat het om. Dat we de kans krijgen om dit binnen zo’n prestigieus project als Mall of the Netherlands in de praktijk te brengen is natuurlijk geweldig.”